Channing Tatum Liked Lingerie Instagram Jenna Dewan, potem ko je iz njenega imena odstranila “Tatum”

Channing Tatum in split Jene Dewan sta uradna, vendar se zdi, da sta v dobrem smislu – vsaj v skladu z Instagramom. Po tem, ko je vsak nemudoma zaprl neresnične govorice o njihovem zlomu, je Channing pokazal svojo nedavno nekakšno podporo, zahvaljujoč fotografiji spodnjega perila. 

Jenna je v sredo zvečer odšla v Instagram, da bi si v Danskinu posnela fotografijo. V sliki je sedla na posteljo v preprostem dojenčku roza modrc, tanko belo haljino in spodnje perilo med držanjem kave in sijoče.

Malo R & R v mojem najljubšem @danskinapparelu zanima �� Povezava v bio #Danskin

Objava je delila Jenna Dewan (@jennadewan)

“Malo R & R v mojih najljubših @danskinapparel intimates : srčni utrip:Povezava v bio # Danskin, “je napisala. 

Navdušenci so bili hitro opazni (in kasneje opozoriti na pripombe), ki jo je Jenna tudi se je spreminjala tudi druga družabna omrežja, tako da je “Tatum” iz njenega imena odstranila na Instagramu in Twitterju.

POVEZANE: Jenna Dewan in Channing Tatum sta obe govorili o teh pogovorih o njihovem zlomu

Medtem ko se lahko spremeni ime in fotografija, ki bi jo utegnila imeti nekaj špekulacij, se zdi, da je Channing fan. “Jana” je bil “všeč” na presenečenje in navdušenje svojih navijačev. 

Jenna Channing Tatum Instagram embed
Instagram.com/jennadewan

Tudi z njihovim razpadom izgleda, da so stvari še vedno prijateljske med obema. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 7 =

map