Channing Tatum ples na bencinski postaji je kot Magic Mike Scene IRL

Channing Tatum je trenutno na neobičajnem tiskovnem turneji, ki podpira njegov novi film, Logan Lucky, s potovanjem po državi. On je presenetljivo oboževalce v divjini, ki daje velike torbe z gotovino in celo mletje z zaposlenimi na bencinskih črpalkah.

Tako je, ena srečna dama, ki nima možnosti, da plešete s Tatumom, ko se je prikazal v Sunoco, in v živo predvajal na Facebooku. “Jaz bom dobil kavo in sladkarije,” pravi, milostno srečanje in fotografiranje s presenečenimi pešci znotraj.

Nič bolje kot malo plesna zabava. Hvala, Beatrice ���� s / o Sunoco Racing Logan Lucky # jimmylogansrun

Objavil Channing Tatum v torek, 8. avgusta 2017

Toda Beatrice je želela več kot sliko, fant pa je Tatum naredil njeno željo. “Pridi sem. Želim biti v tebi s tabo, “je dejala Beatrice, ki je delala pri nakupu, Tatumu Facebook Livea.

Nekdo je začel igrati glasbo, tako sta Tatum in Beatrice začela igrati glasbo. Dekle je bilo celo mletje s Channingom, medtem ko nekoga preverite v registru. Tukaj je večopravilnost.

“Lahko spravimo zabavo samo jaz in tebi. Lahko jih vrgnemo ven, «je rekla Tatumu in dokazala, da je dekle po naših srcih. “Zdaj lahko začnemo stranko. Lahko se samo obrnemo na glasbo, mi bomo uspeli, “se je Tatum odzval kot pravi gospodje, Stopi gor-plesni gibi.

Če vse to vam daje velik flashbacks, ko je Joe Manganiello v bistvu odstranil v bencinski črpalki priročno skladišče v Magic Mike XXL, niste edini.

POVEZANE: 4-letna hčerka Channinga Tatuma se posnema Magic Mike Dance premakne

Daj, Channing.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

42 + = 45

map