Charlie Hunnam je preoblikoval svoje superhero telo, da se prilega kostumu za Crimson Peak

Pripravite se na drugo stran Jax Tellerja. Ta teden je Charlie Hunnam, 35-letnik, ki je igral na belem, vendar težavnem predsedniku motornega kluba Sinovi anarhije, se ukvarja s filmsko teritorijo Halloween kot dr. Alan McMichael v viktorijanski gotski filmski grozodi, Crimson Peak. Hunnam igra ameriškega oftalmologa iz Buffala, ameriškega oftalmologa iz New Yorka, ki je brez dotika Editha Cushinga (ki ga je predstavila Mia Wasikowska). Škoda je odšla in se poročila z Thomasom Sharpeom (Tom Hiddleston). To je pravzaprav vloga Hunnam, ko je zavrnil Christiana Greya Petdeset odtenkov sive, vendar ne skrbite – ta film daje oboževalcem veliko priložnosti, da si ogledate svojo spolnost.

Ženska, zadolžena za to, da je gospoda Hunnama videti tako dobri, je bila kostumograf Kate Hawley. V stilu je bil ta teden ujet v njej prvič Crimson Peak-navdihnila okna Bergdorf Goodman, kjer nam je povedala, da ima razvpiti težki igralec nežne strani. “Charlie je mehko govoril gospod, a tam je tudi nekaj kauboja”, je rekla. “On je podoben Steve McQueen-lep in zelo kul.”

POVEZANE: Crimson Peak Star Jessica Chastain pojasnjuje, zakaj verjame v duhove

Vendar pa je bil izziv za oblikovanje, saj je njegova zgradba, dobro, velika in okusno mišičasta. “Moški v tem obdobju so tanjši in manj zgrajeni kot moški danes, zato je moral preoblikovati svoje telo, da bi bilo bolj verodostojno obdobje,” je dejal Hawley. To je pomenilo spremembo rutine vadbe: “Ni opravljal sodobnih treningov z veliko težkimi utežmi,” je pojasnila. “Naredil je drugačne fizične poteze, da se je preoblikoval, da ni prišel s tisto obliko V-oblike. “

POVEZANE: Crimson Peak Navdihnili so nekaj grozljivih okenskih prikazov na Bergdorfu Goodmanu

Za oblačila je to pomenilo, da bi ga postavili na koščke, ki niso tradicionalno viktorijanski, ker se je to soočiti s tem, da se ne stisne v obleko za vitek. “Želeli smo, da bi izsledili Charliejeve notranje kvalitete”, je rekla. “Nosil je številne rjave barve, ker je predstavljal Buffaloov optimizem in bogastvo. To je pravzaprav težka barva za obleko, vendar je delal za Charlieja in jih naredil lepo videti.” “Fant je nosil ta oblačila s krčem.”

Oglejte si modno revijo Hunnamove viktorijanske dobe Crimson Peak od 16. oktobra naprej v gledališče.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 35 = 40

map