Chloë Grace Moretz je “zmešana in jezna” o plakatu Promo njenega filma

Ni veliko slabše, kot če bi izvedeli nekaj neprijetnega prek socialnih medijev, še posebej, če bi se mu bilo mogoče izogniti. Tako je bilo za Chloë Grace Moretz, ko je prišlo do trženja okoli njenega novega animiranega filma, Red Čevlji in 7 Škrati.

Igralka glasi glavnega junaka v prihodnosti Sneguljčica parodijskega filma in je bila seznanjena s svojim filmskim plakatom in spremljevalnimi plakati hkrati z javnostjo. V vizualnih slikah je tanka in visoka junakinja prikazana poleg curvierja in krajša različica sama, s sloganom: “Kaj, če snežna bela ni več lepa in sedem palčkov ni tako kratka?”

Model Tess Holliday je objavil oglas na Cvrkutati z vprašanji. “Kako je to odobrila celotna marketinška ekipa?” vprašala je. “Zakaj je v redu, da bi mladi otroci bili debeli, grdi? @ ChloeGMoretz.”

Moretz – očitno šokiran in popolnoma nesrečen s sporočilom, ki se je odzval na Twitter.

“Zdaj sem v celoti pregledal [trženje] za Rdeče čevlje, Jaz sem tako grozljiv in jezen kot vsi ostali, “je zapisal prvi čitalnik zvezde.” To mi ni odobrila niti moja ekipa. “

Zaključila se je z opravičilom: “Žal mi je za kaznivo dejanje, ki je bilo izven mojega ustvarjalnega nadzora.”

Film daje spin do klasične pravljice, s sedmimi knezami, ki iščejo par čarobnih rdečih čevljev, ki bodo dvignili urok, ki jih je naredil pritlikave. Njihova poizvedba vodi k temu, da najdejo Snow White, ki se prav tako ukvarja s transformacijskimi močmi čevljev, ki jo v oglasih postane bolj navdušena in ljubka. Predpostavka sama po sebi je morda problematična, vendar jo bomo morali videti, če želite izvedeti več za resnično oceno.

Na koncu so filmski producenti potegnili marketinško akcijo v sredo. “Kot producent gledališkega animiranega filma Rdeči čevlji in 7 palčkov, ki se zdaj nahaja v proizvodnji, se želi podjetje Locus Corporation opravičiti glede prvih elementov naše marketinške akcije (v obliki reklamnega panoja in priklopnika iz Cannesa), za katerega se zavedamo, da ima nasprotni učinek od tistega, ki je bil namenjen, “je dejal proizvajalec Sujin Hwang za CNN.

“Ta oglaševalska kampanja se zaključuje. Naš film, družinska komedija, nosi sporočilo, katerega namen je izzvati socialne predsodke, povezane s standardi fizične lepote v družbi, s poudarjanjem pomena notranje lepote,” je nadaljevala izjava. “Cenimo in hvaležni smo za konstruktivno kritiko tistih, ki so to pozornost namenili naši pozornosti.”

POROČILO: Chloë Grace Moretz seseklja njene las še krajše

Red Čevlji in 7 Škrati je trenutno v postprodukciji, brez potrjenega datuma izdaje.