Chris Hemsworth in Tom Hiddleston ponovno združita, praznujeta bromance s pomočjo Helmeta Kiosk

Chris Hemsworth in Tom Hiddleston sta prevladala Thor bromance na zelo malo verjetnem mestu. God of Thunder, aka Hemsworth, je vzel v Instagram, da si deli dva igralca v polnih las in ličila, saj sta Loki in Thor sedela pred tisto, kar se zdi redna časopisna razstava v New Yorku.

Ampak, če pogledate bližje, lahko vidite naslove, kot so: “Ali se je Thor vrnil, Bog groma ga uniči z ludo pravičnostjo” in “Villain Loki Spotted”, in postane očitno, da so zvezde Thor: Ragnarok so narejeni na novem filmu v Brisbaneju v Avstraliji.

Samo prodam dokumente s svojim partnerjem @twhiddleston #parttimejob #thorragnarok @taikawaititi

Fotografija objavila Chris Hemsworth (@ chrishemsworth)

“Prodajam papirje s svojim partnerjem @twhiddleston #parttimejob #thorragnarok @taikawaititi”, Hemsworth je posnel strel, kjer je Hiddleston skoraj neprepoznavno v dolgi črni lasulji in črno-beli ansambel. Medtem je avstralski igralec vzel svojo blagovno znamko pletene blondine ključavnice v ponev in seznanil črno jakno s kavbojkami za fotografijo.

POVEZANE: Mark Ruffalo in Chris Hemsworth sta se na setu oddaljila z lovskim ogledalom Thor: Ragnarok

Visoko pričakovani Thor nadaljevanje se ne bo spremenilo v gledališča do novembra 2017, zato bodite pripravljeni na veliko več prikrivanja.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 1

map