Chris Pratt slaži njegov najnovejši fotografski film in je čisto zlato

Uradno je: želimo, da je Chris Pratt naš osebni pisec naslova Instagrama.

Igralec je danes na ploščadi znova dokazal, da je njegov račun za socialne medije tisti, ki ga je treba premakniti, ko se morate dobro smejati, in na najprimernejši način poklepetati svojo najnovejšo fotografijo.

Podelil je vrsto slik iz svojega novega širjenja Vanity Fair, vključno s podobo pokrova, ki mu kaže, da je v prsih globoko v vodi, ki ga je opisal kot “hladen AF “. V dolgem napisu je Potniki zvezda je razpravljala o črkovanju besede “newsstands”, preden je vprašala, ali bi bilo “douchey”, da bi objavil več fotografij iz snemanja, in očitno je odgovoril na svoje vprašanje.

To je slika mene na naslovnici #VanityFair, da je voda hladna AF. Revija je zdaj na recepciji. Ali je novica ena beseda? Ali so novičarske stojnice ali stojnice za novice? Siri me ni popravil in tako dal pod črto pod njim. To rešuje. Kakorkoli. Lahko greš na mesto, kjer prodajajo revije. Rite Aid ali karkoli. Obstaja tudi spletna različica, ki plava okoli nekje. Članek je zelo prijeten. Preberite ga. Govori o mojem vzgoji in veri. Spominjam se, da sem na naslovnici Vanity Fairja videl Heath Ledger, ko sem bil otrok. Prebral sem članek. Nekega dne sem ga videl, ko je šel skozi Hollywood. Imel je super Ford Mustang. Takrat sem vozil Suzuki Samurai in bil mrtev. Hitro vprašanje … Če bi vlak z miško zapustil svoj telefon, ki bo oddaljen 80 milj uro na vzhodu, bi bilo še vedno všeč, če bi objavil več slik iz moje neobdelane poštene strele?

Fotografija, ki jo je objavil chris pratt (@ prattprattpratt)

Hitro je spremljal svojo prvotno delovno mesto z nekaj drugimi posnetki, ki so bili prikazani v reviji. “Tukaj sem se ogreva po tem, ko sem v tem čudnem hladnem ritnem vodi za vedno,” je napisal skupaj s sirom sebe, ki je sedel ob ognju na prostem, preden je dal nekaj ozadja na sliki, ki kaže, da se nasloni na dirkač. Tukaj čakam, da se fotografski posnetek začne. Všeč mi je bilo, “fantje, jaz se bom samo malce hladil s svojim dirkalnim avtomobilom in brcnil po vratu. Veš, kaj pravim. “”

Tukaj sem se ogreva, potem ko moram biti v tej čudaški mrzli vodi za vedno.

Fotografija, ki jo je objavil chris pratt (@ prattprattpratt)

Tukaj čakam, da se fotografski posnetek začne. Všeč mi je bilo, “fantje, jaz se bom rahlo zaplazil s svojim dirkalnim avtomobilom in hitro brcnil vrat. Veste, kaj pravim.”

Fotografija, ki jo je objavil chris pratt (@ prattprattpratt)

Nato je pripravil gram, ki prikazuje, kako drži steklenico piva. “Spominjam se, da pijem to pivo na fotografski fotografiji in da je okusil tako dobro, “je napisal poleg delovnega mesta.” Kar me spominja na čas, ko je moj prijatelj z dela izšel z mano na pivo na tem kraju ob sončnem zahodu pred približno 17 leti in prinesel vrč na mizo in rekel: “Kakšno je pivo? Počakaj, ne povej mi. Naj uganem.’ In pišem ga. “Newcastle!“Bil je kot,” Yah to je prav … To verjetno ni dober znak Chris. “”

Spominjala sem se, da sem pila to pivo na fotografskem posnetku in dobro je okusila. Kar me spominja na čas, ko je moj prijatelj z dela odšel z mano na pivo na tem mestu na sončnem zahodu pred približno 17 leti in prinesel vrč na mizo in rekel: “Kakšno je pivo? Ne čakajte, ne povej mi. Naj uganem.” In pišem ga. “Newcastle!” Bil je kot, “Yah to je prav … To verjetno ni dober znak Chris”

Fotografija, ki jo je objavil chris pratt (@ prattprattpratt)

In končno, je končal piknik s podobo sebe “nenamerno njuhanje “svojih zglobov.

In tu sem občasno njuhajoč z zglobi.

Fotografija, ki jo je objavil chris pratt (@ prattprattpratt)

VIDEO: 5 trenutkov, ki dokazujejo, Chris Pratt je moški Jennifer Lawrence

 

Ampak to ni prvič, da je Pratt najboljši odgovor na fotografiranje. Pravzaprav je postal nekakšen vzorec – 37-letni je objavil podoben niz fotografij in opomb za fotografijami in opise na Instagramu, ko je bil prikazan v V stilu revijo lani.

POVEZANE: 15 časov Instagram Chris Pratt se je nasmehnil glasno

Govorimo o čistem zlatu.