Chrissy Teigen natančno se izogiba motnji v garderobi: “Ne danes, Satan!”

Chrissy Teigen ima vedno najboljši odgovor na napake v garderobi, ne glede na to, ali gre za skorajšnjo zamudo ali popolno zdrs. Nazaj na Super Bowlu je bil model in mama dojenčka Luna ujet na fotoaparatu, ki se je po naključju izpostavila sebi. Da bi dokazala, da ji ni všeč manj o napaki, je Teigen objavil smešni video nesreče, ki je napisal: “Boom gre dinamit.”

Na poti v torek zvečer TIME 100 gala, Cravings avtorica se je znašla v podobni situaciji. Teigen je bila na poti, da bi podprla moža Johna Legenda na dogodku, ko je bila ujeta v sunki in vetru na ulicah Manhattna. Glede na svojo zlato obleko obleko je prečka do leve kolke, veter ga je razneslo na nevarna območja, vendar na srečo, ona ni pokazala nič več kot njene tonirane noge.

Chrissy Teigen
Robert Kamau / Getty

Teigen je na Instagramu objavila smešno fotografijo bližnje napake, z njenimi valovitimi ključavnicami, ki so ji pahnili po obrazu, in siromašnega človeka, ki se je boril, da je kozarec stalno držal nad glavo. “Ne danes, Satan!” Se je šalila.

POVEZANE: John in Chrissy Teigen sta imela dolgčas in popolnoma izpopolnjene prizore iz Devil nosi Prada

 Chrissy Teigen
Nicholas Hunt / Getty

Napisna igra močna.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 1

map