Christian Louboutin je ustvaril najbolj čudovito zbirko črnila, ki ste jo kdaj videli

Lani je Christian Louboutin omamil ženske povsod (in njihove kreditne kartice) s svojo prefinjeno linijo za nohte, ki je navdihnila od rdečih podplatov blagovne znamke. To je reklo, da ni šok, da je lepotec in modni poznavalec dodal absolutno dodajanje čeljusti poleg lepote blagovne znamke. Pucker up, Louboutin-ljubitelji: njegova čudovita nova kolekcija šminke bo na voljo 1. septembra.

Christian Louboutin Embed 1
Vljudnost

In tako kot vsaka Louboutinova postavka, so ti lippys, ki jih navdihujejo na Bližnjem vzhodu, presenetljivo. Na voljo v 36 različnih barvah in treh različnih teksturah (Sheer Voile, svetlo pokritost, Silky Satin, srednja do popolna pokritost in Velvet Matte, popolna pokritost), morajo ti dodatek v make-upu zagotovo narediti kakršenkoli pop-up. In šele, ko ste mislili, da se ne morete počutiti več kot kraljica, medtem ko nosite karkoli Louboutin, so ti šminki pakirani v zlate bullet v obliki cevi (nad), prelete s srebrno in zlato krono in končali z občutljivim trakom, tako da lahko ves čas nosite svojo cenjeno barvo okoli vratu. 

POVEZANE: Da, Creepy Crawly Inspired Christian Louboutinova nova kolekcija nohtov

Christian Louboutin Embed 2
Vljudnost

Naš najljubši vidik? Zdaj lahko svoje podplate, nohte in ustnice ujemate z ikonsko rdečo barvo ustnic Rouge Louboutin, ki ima svojo posebno posebno embalažo (nad).

Ti razkošni odtenki bodo na voljo za 90 evrov vsak na christianlouboutin.com naslednji mesec.

POVEZANE: teh 7.000 $ Christian Louboutins je ukradlo razstavo na prvi dan NFL osnutka

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

59 − 52 =

map