Christian Louboutin Odgovor na “Bodak Yellow” Shoutout za Cardi B

Če še niste slišali “Bodak Yellow”, boste morda morali preveriti, ali ne živite pod skalo.

S hit song, Cardi B uradno katapulti v mainstream, saj je postala prva solo ženska rapper na vrhu Billboard Hot 100 chart v skoraj dveh desetletjih. V melodiji, New York roker rapoveduje svojo ljubezen do Christian Louboutin brcne z besedami: “Ti dragi, to so rdeče dno / To so krvavi čevlji / Hit trgovina, lahko dobim jih tako / jaz ne želim izbrati. “

Kar se tiče Louboutina? Oblikovalec ni popolnoma seznanjen s Cardi B, vendar se res zaveda njene in steze.

TK
Getty (2)

V New York Times razgovor, ki je bil objavljen v torek, je priznal, da je “ni velika rapova oseba”, ampak jo priznava: “Ima tako lase?” rekel je. “Je reper? Ta rumena pesem?”

In poslušal je “Bodak Yellow” – prijatelj ga je poslušal in pokazal besedila – in celo gledal glasbeni video.

Všeč mi je Car�� Outfit z @bdonnas Mua @_britneyjean Lasje iz @latoyalogancollection lasulje z @safaribeautylab Garderoba @wardrobeonheels

Post je delil Cardi B Official IG (@ iamcardib)

POVEZANE: Celebrities nosi Christian Louboutin Shoes

Čeprav je popolnoma srečen s srečanjem Cardi, saj njeni vzroki od stripperja do risanega raperja spominjajo na to, kako je začel načrtovati čevlje. “Na nek način se vrne k nekaterim mojim izvorom”, je dejal Louboutin. “Prvi čevlji, ki sem jih kdajkoli ustvaril, so bili za showgirls, ljudi na odru. Šikarji imajo nekakšen odnos – oni so gonilne sile.”

In če se sprašujete, kako velik je navdušenec “rdečih dreves” Cardi, je njena zbirka zdaj 90 palic. Njen stilist Kollin je povedal Billboard prejšnji mesec, da “običajno kupi par ali dva vsakih nekaj tednov.”

“Preden je” Bodak “eksplodiral, je nosila rdeče dno, ker to pomeni, da je v Bronxu,” je pojasnil Carter. “To je simbol statusa, na katerega se mase lahko nanašajo, vsakodnevna dekleta trdo delajo in prihranijo svoj denar, da imajo ta čevelj. Cardi je storil isto.”

V upanju, da se ti dve osebno srečata kmalu … in da je vse dokumentirano za socialne medije!