Christie Brinkley odide njene njene tone noge v White Daisy Dukes

Prejšnji teden je Christie Brinkley omamila s partnerjem s svojo 18-letno hčerko Sailor v preoblečenih oblačilih iz kombinezona, zdaj pa se zdi, da se zdi, da je brezčasna supermodelka še enkrat dokazala, da v majhnih parah Daisy Dukesa ni starejše meje v Hamptonsu.

The Šport Illustrated Očarala se je odločila, da se ji razširi natečene noge v poletne bele kratke hlače, okrašene s črnimi gumbi, medtem ko gledajo prikaz Snowden v nedeljo. 62-letnik je v ansamblu gledal večno mladosten, ki je vključeval tekočo modri vrh, lahka siva jopa in kremaste espadrile s sivimi trakovi. Osredotočila se je na njeno lahkoten videz s sproščenimi ključavnicami, preprostim ličenjem in z nasmeškim podpisom.

Obvezno Credit: Photo by Patrick Lewis/Starpix/REX/Shutterstock (5837962i)Christie BrinkleyHamptons sneak peak of Open Road Films
Lewis / Starpix / REX / Shutterstock

V četrtek je Brinkleyjeva hči Sailor odnesla v Instagram, da se odpove sporočilu, ki se brani pred spletnimi nasilniki, ki so jo primerjali s svojo supermodelno materjo. Ponosna mama se je odzvala z videom njene hčerke, ki ji je zapisala: “Odločimo se, da ustvarimo lepoto, z medsebojnim spoštovanjem, sočutjem in ljubeznijo.” Bravo @ sailorbrinkleycook. “

POVEZANE: Christie Brinkley’s Daughter Sailor pens briljantno sporočilo Internet hudičev

Nadaljevala je: “Včasih, ko se zavzemamo za sebe, se zavzemamo drug za drugega. Mislim, da smo eno mesto bližje prijaznejšemu svetu.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 4

map