Ciara’s Bridesmaids nosila te posebne obleke za njeno poroko Russell Wilson

Naše čeljusti so padle, ko so v sredo v sredo v Instagramu prevzeli mladeniča Ciara in Russell Wilson, ki sta si delila slavno sliko iz glamovega nuptiala v gradu Peckforton v Cheshireju v Angliji. R & B hit maker blešče v meri čipke Cavalli Couture obleko, medtem ko se je Wilson obrnil na Giorgio Armani za made-to-measure obleko (nad). Kar zadeva poročne zabave: Ciara je poskrbela, da se je obrnila na BFFs, tako da se je dotaknila oblikovalca Michaela Costella, da bi ustvarila osem edinstvenih oblek za srečne dame (Kelly Rowland, La La Anthony in ličila Yolonda Frederick, naj bi bila med dekleti).

Po mnenju oblikovalca se je Ciara počutila navdihnjena po tem, ko je leta maja nosila enega od njegovih del kot gostiteljske nagrade Billboardovih nagrad 2016, nato pa sta se izmenjala zamisli – osebno in preko sej in besedil FaceTime – da bi vsakemu družini sublimna stvaritev, zaradi katere se je počutila tako dobro kot pevka, ki jo je čutila v svojih nagradah.

Vseh osem družica je imelo oblečeno francosko čipko iz čipke, ki je bila vsaka od njihovih svilenih satenastih oblek, ki je bila prilagojena uporabniku. “Vsak dekor je individualni stil, ki se izvaja v oblikovanju svoje obleke in njihove osebnosti,” je dejala Ciara, “je pojasnil Costello..

Ciara's Bridesmaids - Embed
Vljudnost

Kar se tiče barve, je pevec menil, da obstaja samo ena izbira. “Mislim, da je Ciara izbrala črno barvo za družico, ker se vsaka ženska čuti prepričana v črno – ne morete narobe,” je dejal Costello..

“Rad sem se rad delal s Ciaro in vsemi njenimi dekleti. Vesel sem, da sem del njenega posebnega dne z Russellom. “

POVEZANE: Glej Ciara in njene dame Hit Las Vegas za dekliški vikend

Menimo, da izbire niso bile popolnejše.