Cindy Crawford deli svoje najboljše lepotne nasvete in jedi na njenih najljubših izdelkov

Cindy Crawford je prejšnji teden obrnila 50, seveda pa je bila naša prva misel, kaj je njena skrivnost? Ženska izgleda popolnoma neverjetno in dokazuje, da je starost resnično nič drugega kot številka. Tudi morda ni presenečenje, da ima Crawford po več kot treh desetletjih modeliranja nekaj lepih nasvetov in nasvetov, da vam ne le pomagajo videti dobro, ampak tudi čutiti lepo. Preverite njen arsenal tukaj, plus triki, ki jih je prenesla na svojo mini-moško hčerko, 14-letna Kaia Gerber.

Torej moramo vprašati: Kakšna je tvoja skrivnost, da je videti (in čutiti) fantastično, v vseh starostih?
Mislim, da ljudje vedno želijo to hitro popraviti, toda zame gre za doslednost. Nisem šele začel delati; Začel sem, ko sem bil star 20 let. Razpravljam, dobim dovolj spanca in ne kaditi – vse te stvari so kumulativne. Te rezultate morda ne boste videli v tednu ali celo mesecu, vendar boste čez leto in skladno. Gre za vzdrževanje. To je moj pristop k staranju. Trudim se, da lahko vzdržim. Nisem tista deklica pred 30 leti; Gre za premišljeno napredovanje in še vedno dobro počutje glede sebe.

Kakšen je vaš najljubši vrh lepote?
Moja prijateljica in ličila, Sonia Kashuk me je res pripeljala v kožna olja. Ne bojte se, da jo uporabite pod ličenjem. Pomaga gladko in daje koži sijaj. Mislil sem, da bi olje povzročilo, da bi ličila zdrsnila, Sonia pa jo ima lep način, da jo prilagodi: ona jo postavi na prste in jo pritisne na kožo na visokih točkah obraza. Všeč mi je Novo olje Meaningful Beauty (začetek marca, 50 $, meaningfulbeauty.com).

POVEZANE: Cindy Crawford je 50! Ne boste verjeli tem portretu fotografije rojstnega dekleta

Kakšen je vaš make-up?
Obožujem Guerlainovo fundacijo (Terracotta Skin Cream Powder Foundation, 58 USD, sephora.com). Zdi se skoraj kot mušek, vendar daje nekaj barve. To je kot tonirana vlažilna krema in nikoli ni težka. Izgleda kot koža. Odlično je, da hitro zapustite hišo. Prav tako imam rad blazinico Josiea Marana (Argan Color Stick, $ 22, josiemaran.com); Z malo čopičem se malo dotaknem. Lahko ga poraščate s serumom Meaningful Beauty Glow (44 $; ulta.com), da dobite ta rožnati videz. Prav tako mi je všeč mehko senčilo na oči, če grem ponoči. Charlotte Tilbury olajša, všeč mi je, kako naredi svojo paleto senčil (Charlotte Tilbury Luxury Palette v sophisticate, $ 52, charlottetilbury.com) in kako razbija barve. Mislim, da je potrebno nekaj ustrahovanja.

Cindy Crawford embed
Vljudnost

Ali ste sprejeli kakšne resolucije za leto 2016??
Poskušam biti prijaznejši do mojih las in ne toliko toplote. Ko sem se vrnil s počitnic, sem odrezal pet centimetrov od lase in od takrat sem pustil, da se več zraka posuši. Všeč mi je, da dodam malo doplačila, moja najnovejša najljubša različica je Living Proof (Perfect Day Day 5-v-1 Styling Treatment, $ 27; sephora.com). Uporabljam ga in pustim, da se lasje naravno sušijo.

POVEZANE: Cindy Crawford in Kaia Gerber’s 17 Cutest Mother-Daughter Moments na Instagramu

Imate kakšen nasvet za svoje mlajše jaza?
Nošenje sončnega zašcitka je tako pomembno, kot ponoci nocoj. Zdaj vedno nosim kremo za zaščito pred soncem (Crawford uporablja SPF20, 40 USD, ulta.com) in velik klobuk. Kar se tiče ličila, me je vedno bolj zanimalo, da ga prenesem, kot da sem ga vzel, zdaj pa spomnim Kaia, da vsako noč odpelje ličila.