Courtney Love in Frances Bean Cobain Koordiniranje rumenih videzov je izven Chic

Courtney Love in 25-letna hčerka pokojnega Kurta Cobaina Francesa Beana Cobaina sta stopila v Pariz v torek, ko se je v Yves Saint Laurentu potegoval za nakupovanje. Za to so izbrali ustrezen čas – to se zgodi kot modni teden v francoski prestolnici.

Frances in Courtney sta se prav tako namestili v luksuzni oblikovalski butik, oba sta bila dekorirana v sartorial fini-Cobain v črni midi obleki z rumenimi cvetovi, ki pokrivajo krilo in krožnega izreza na prsih, in Courtney v podobno cvetličnem rdečo, zlate vezi postavlja sredino svoje minidrice.

VIDEO: 5 zvezd, ki jih niste vedeli, so bili na SNL

 

Mati in hči sta imela črne odtenke in slovesne izraze. Cobain ji je pogledal z nepričakovanim brizganjem barvno-svetlo rdečih čevljev, ki so se spuščali iz spodnjega dela obleke. Ljubezen je vzel eklektično pot in seznanil svoj ansambel z bejeweled živalskimi tiskovnimi stanovanji.

Courtney Love Francis Cobain YSL
CPE / MEGA

Nismo prepričani, če bi Frances in Courtney želeli uskladiti svoje izlete, vendar smo zelo navdušeni nad tem, kako dobro so ga potegnili. Dopolnilna obleka bi bila sijajna na veliko duhov mati in hči, toda za ta dva je skoraj pokvarjena.

Čeprav, moramo priznati, bar je že postavljen precej visoko za par – to bo izziv, da se bo ujemal s to raven šik:

OMG ni najmanjša stvar doslej? Ljubim te do lune in nazaj Bean @ space_witch666 #bestfriend #babygirl #proudmamma xm

Post je delil Courtney Love Cobain (@courtneylove)