Daily Beauty Buzz: Rdeči šminka Miley Cyrus

Če obstaja kakšna lekcijo lepote, ki smo jo v tem letu izvedeli, je to ujemanje vedno dobra ideja. Skupaj s tekočim seznamom slikovnih monokromatskih rdečih preprog sestavnih trenutkov je popolnoma usklajen videz, ki ga je Miley Cyrus nosil na glasbenem festivalu iHeartRadio v Las Vegasu čez vikend.

Cyrus je seznanil s svojo čisto, belo, okrašeno obleko s krpo rdečega šminke, ki je bila * popolna * tekma z drobnimi rdečimi srci, ki so pokrivala jakno, vrh krošnje in hlače, skupaj z rubinami in diamantnimi srčastimi uhani. Za podoben ustni odtenek poskusite Bite Beauty’s Matte Creme Lip Crayon v Rose Hip (24 $, sephora.com). Čeprav ima svinčnik brez svile, je svinčnik pakiran s hranilnimi sestavinami, ki ohranjajo izsušitev iz formule in postanejo lahki, ko nosi.

POVEZANE: To je Miley Cyrus Performance Vse, kar potrebujemo

Pevka je držala drzno ustnico, ko se je osredotočila na videz, tako da se je odločila za pranje senčne senčnice čez pokrove in mehko rožnato flush na obrazih. Njene lase so se potegnile v rahlo zasukano updo z enim samim iztegnjenim robom.

VIDEO: Miley Cyrus in Liam Hemsworth’s Cutest Couple Moments

Medtem ko je Valentinovo morda nekaj mesecev stran, če želite letos sprejeti dobesedni pristop k vašemu videzu, pustite Cyrusovo usklajevalno obleko in ličenje kot navdih.