Daily Beauty Buzz: rumena senčna Margot Robbie

Pogovorite se o sončnem izgledu. 

Včeraj na premieri v Londonu Zbogom Christopher Robin, Margot Robbie je dopolnjevala svoje čiste sloje kože in mokrega učinka s krepko potezo rumenega senčnika, ki jo je uporabil slavnostni umetnik Pati Dubroff. Zelo redko se neonski madežni toni, ki jih vidimo na vzletno-pristajalni stezi, prevedejo tudi v realni svet, vendar z ohranjanjem preostalega dela njenega obraza minimalistično, je zvezda iztegnila učinek s pletnimi barvami, ki so popolnoma namenjene. 

VIDEO: Najboljši način za nošenje koralnega oranžnega senčila

POVEZANE: Te Polly Pocket-Inspired senčne palete naredijo naše srce Sing

Želite si drzno vstopiti v svetlejši konec palete sence? Predlagamo, da se oborožite s cevko za maskara in nevtralnim senčilom. V Robbiejevem primeru se zdi, da je bil vzdolž njene gube uporabljen barvni ton, ki je istočasno razpršil odtenek v kožo, medtem ko je dopolnil svetlo rumeno. Maskare je ključnega pomena pri preprečevanju, da bi vaše oči preveč izpraznile, medtem ko bo nevtralni ton ustvaril mehko barvno stopnjo, tako da se drzni ton neprestano stopi v vaš polt.

Uporabite ravno senco krtačo, da boste na pokrove odtujili živahen odtenek – če greste v senci, kot je rumena, subtilna ni ravno dokončanje, ki ga želite, saj lahko sama barva barve sprosti sljunski učinek. Zaradi intenziviranja tonov je videti bolj namerno. Ko je pokrov pokrit, potegnite mešalno krtačo v nevtralni senci in uporabite krožne premike, da se izognete liniji, kjer svetli odtenek ustreza vašemu gubam. Uporabite nekaj liberalnih premazov maskara, ki jih očistite in dokončate z rdečilom in šminko, kot je potrebno. Svetli listič Robbijevih lakov in ustnic je vsekakor nevaren, ampak ker dopolnjujejo ton v breskvi v svojem grebenu, povezujejo videz brez tekmovanja proti rumeni.