Dakota Johnson in mama Melanie Griffith izgledata kot sestre na rdeči preprogi

Kdaj se sprašujem kje Petdeset odtenkov zvezda Dakota Johnson dobi njen sijaj? Odgovor se nahaja v njenih genih, ki sledijo svoji 60-letnici zvezdnici Melanie Griffith.

Njihove podobnosti so bile očitne v soboto v Hollywoodu, kjer je duet maticne sestre izstopil za eno najlepših letnih dogodkov: letno LACMA umetnostno in filmsko prvenstvo.

Tam je bil Griffith spektakularno čudovit v LBD, ki je bil nič drugega kot osnovni. Njena dolga rokavna obleka, ki je bila paša, je bila odlično povezana s črnim čarovnikom in navadnimi uhani,.

TK
Jason LaVeris / FilmMagic

Medtem se je 28-letni Johnson obrnil na Guccija za sanjsko roza satensko obleko s potegalim izrezom in kristalno vezenimi aplikacijami.

Medtem ko so se zvezde, kot je Behati Prinsloo obrnila na glave, poudarila, da je njena otroška udarec v zeleni minidriki na rdeči preprogi – prav tako ne moremo dobiti ansamblov tega para iz naših glav.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 1

map