Dakota Johnson obožuje plažo v majhnem bikiniju v filmu Fifty Shades Sequel z brezmadežnim Jamie Dornan

Nadaljuje se z redko vročim filmom leta 2015, Petdeset odtenkov sive, z Dakota Johnson in Jamie Dornan sta definitivno na poti: zvezdne zvezde so bile zabeležene v Frankfurtu v najmanjših kopalkah.

Johnson je pokazal svojo zavidljivo sliko v nežnem rumenem strunskem bikiniju, oblečena v par velikih odtenkov in potegnila svoje dolge temne lase navzgor v topknot. Igralka je bila opazna, ko je ležala na ležišču in se je med snemalnimi prizori v vodo potopila v pričakovani novi film. Johnsonu sta se pridružila njena dospelica Dornan in njegova žena Amelia Warner, ki sta čas, ki je bila postavljena v mini bjekstvo.

S svojim delom je irski igralec gledal popolnoma izklesan v par kratkih modrih kopalk, ki so pokazali svoje zavidljive abs. Dornan in Warner, ki so letos prejeli otroka, sta se z Johnsonom družili z vodo, ko niso snemali.

Julij 12, 2016 - France France - PHOTOPQR/NICE MATIN ; Tournage du film cinquante nuances de grey 2 et 3 à la plage Paloma Beach de Saint Jean Cap Ferrat avec les acteurs principaux Dakota Johnson (bikini jaune dans le rôle de Anastasia Steele) et Jamie
Zumapress.com

POVEZANE: Rita Ora razburka na ogledih Petdeseti senci temnejši

Ne moremo čakati, da vidijo svojo nesporno kemijo v akciji, ko se vrnejo na velik zaslon v Petdeseti senci temnejši naslednji februar in Petdeset odtenkov osvobojeni leta 2018.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 57 = 67

map