Datum Demi Lovato do AMA Danica Roem, prvi transgenderski zakonodajalec v Virginiji

Demi Lovato je v nedeljo zvečer prišel na rdečo preprogo Ameriške glasbene nagrade z zelo posebnim gostom: Danico Roem, ki je prva odprta transrodna oseba, ki se izvoli in služi v zakonodajni zakonodaji v Virginiji.

Lovato, 25, je videla veliko podobnosti med njeno stisko in Danicino. “Povezali smo se, ker sem slišal njeno zgodbo – in ko sem slišal, sem ga ravno povsem navdihnil”, pevka je povedal E! Na rdeči preprogi AMA. “Moja zgodba z” Sorry Sorry “žal je o ustrahovanju in Nocoj sem jo želela imeti v občinstvu z njo, ker se počutim, kot da smo bili skozi nekaj istih stvari, zdaj pa si delimo to izkušnjo skupaj. “

Demi Lovato Danika Roem
Neilson Barnard / Getty

Roem je odmeval Lovatov občutek. “Resnično sem hvaležen, da je Demi svojo poklicno kariero zagovarjala za ljudi, ki potrebujejo glas, ko se počutijo brez glasu in da resnično razume, da bi morali biti, ne glede na to, kako izgledate, koga obožujete ali ljubite, vas pozdraviti in proslaviti zaradi koga ste, ne kljub temu, “je delila z E!

Kot Danica, je Demi mnoge navdihnila z odprtostjo, ki obkroža njene stiske.

FOTOGRAFIJE: Oglejte si vse znamenitosti iz 2017 AMA-jeve rdeče preproge

“Nekateri oboževalci pravijo, da sem jih navdihnil, da bi premagali določene bolečine v življenju, ki so ga preživeli – ali je to ustrahovanje, duševna bolezen … Nekateri ljudje pravijo, da sem rešil življenje, kar je nedosegljivo in Ne razumem v celoti, toda vse to pomeni za vse, “je pojasnil Lovato.

Predsednik in izvršni direktor GLAAD Sarah Kate Ellis je v nedavni izjavi komentiral tudi dinamitno seznanjanje: “Demi Lovato in Danica Roem sta dve močni in navdihujoči ženski, ki predstavljata potrebo, da se vsi Američani združijo in da danes ukrepajo proti kakršni koli obliki diskriminacije in zatiranja. “

Če ima ta intervencija kakršen koli vpliv na ton nocojšnje predstave, smo za neverjetno slovesnost. Ujemite ga v nedeljo, od 8.00. ET na ABC.