David Beckham in Kevin Hart sta se spet združili v H & M Road Trip

David Beckham in Kevin Hart sta ponovno spet skupaj kot en nepričakovan duh komedije.

Elegantna nogometna zvezda in najljubši komedijant, ki se je najprej pridružil, se je v zadnjem jeseni pridružil H & M kampanji, v kateri je Hart kopiral Beckhamovo vsako potezo, da bi ga predstavil v biopičnem naslovu Jaz, Beckham: Film. Zdaj sta se združila za nov videoposnetek, kjer potujejo po poti in se odpravijo v Sin City.

Pozabite na biopiko: Hartovo novo igrišče je glasbenik, posvečen pesmi in plesu, ki se osredotoča na Beckham, ki ga bo komikar ponovno predstavil v produkciji. “Vegas je prišel!” Pravi Hart. “Tukaj je stvar, človek. Tisti Vegas moneymen, bodo pojedli idejo o glasbenem, Davidu. “

David + Kevin H&M - TOUT/Embed
Vljudnost H & M

“Ali lahko pelš tako?” Se odziva Beckham, a se hitro obžaluje, ko Hart začne izglasovati melodijo.

David + Kevin H&M -1
Vljudnost H & M

Užasen posnetek spodbuja Modern Essentials, ki jih je izbral David Beckham jeseni leta 2016, in duo kamenje dva podobna videza, zip-up jopič z vrečki in blazinasto pleteni pulover iz prihajajoče vrstice.

“Ljubil sem streljanje prve kampanje s Kevinom za H & M toliko; morali smo samo narediti nadaljevanje, “pravi Beckham v sprostitvi. “Tokrat smo še bolj potisnili zgodbo.”

David + Kevin H&M - 2
Vljudnost H & M

POVEZANE: Victoria Beckham: Naša družina je “potujoči cirkus” petja, plesa, nogometa in mode

Oglejte si zabaven videoposnetek na vrhu in si oglejte celotno akcijo, ko se je zbirka začela v trgovinah H & M in 26. septembra na naslovu hm.com..