Debitne kartice Lisa Frank so zdaj stvar

Odstopanje od tradicionalnih kartic za humdrum, card.com prinaša nazaj spomine neonskih vibracij, čuvajev traperjev in slap zapestnice z nizom debetnih kartic, ki so osvetljene s svetlo in barvitimi oblikami Lisa Frank.

Obstaja 16 različnih vzorcev, ki so na voljo za predplačane kartice Visa, in vključujejo vse od tujcev, ki se vozijo po psihodeličnem hrošču, do enobarvnih in polarnih medvedov in volkov, ki se igrajo v snegu. To prinaša popolnoma nov pomen za vračanje blaga.

Lisa Frank je v torek najavila prvenec kart v Instagramu, ki je pisala: “Ali ste preverili debetne kartice Lisa Frank, ki so na voljo na Card.com ?! 16 modelov, ki jih lahko izbirate!” Pokazalo se je, da je eden od modelov – tujcev, ki ustrezno utripajo mirovne znake.

Ste preverili debetne kartice Lisa Frank, ki so na voljo na Card.com ?! 16 modelov, ki jih lahko izbirate! #lisafrank #aliens #cuteebitcard #debitcard

Objava, ki jo je delila Lisa Frank (@lisa_frank)

VIDEO: Kako narediti koktejl v šoli

Ni presenetljivo, da so se v komentarjih komentirali oboževalci, ki so pisali: “OH MY BOG, MORAMO TAKO VAS,” “Game changer” in “HOLY, GOODNESS.

Popolnoma se strinjamo. Pojdite na card.com, da naročite svojo.