Dekleta Ansel Elgort, Violetta Komyshan, je pravkar sodelovala z najslabšo rojstno poroko za njenega igralca Beau

Baby voznik zvezda Ansel Elgort praznuje 24 letth rojstni dan danes, in njegova punca, baletna plesalka Violetta Komyshan, je pravkar delila najslabšo fotografijo genetsko blagoslovljenega para.

Srečni rojstni dan ��

Post je delil VIOLETTA KOMYSHAN (@violetta)

POROČILO: Shailene Woodley in Ansel Elgort sta imela najsevernejšo srečanje pri zlatih globusih

Ljubitelji ptic so začeli hoditi kot študenti na srednji šoli LaGuardia v New Yorku, kjer so se udeležili Elgortovega kolega Timothée Chalamet.

Ansel Elgort and Timothée Chalamet at basketball game
James Devaney / Getty Images

Ne glede na to, ali gre za globokotrgovanje za premiere in druge glamurozne stvari ali samo druženje doma v New Yorku, nista bili v stiku s socialnimi mediji PDA.

Ljubezen potuje po svetu z vami

Objava, ki jo podeli Ansel Elgort (@ansel)

Na vrhu škropljenja fotografij med seboj v katalog Instagrama, Ansel pogosto objavlja pohvale pod postavkami Violette Instagram, ki ga ponosno obleči za svojo obleko.

Na postu je Violetta delila pointe baletne čevlje, belo pridelek, rožnato in rumeno spodnje perilo, Ansel je komentiral »Oh, moj bog« in »Wow«.

Post je delil VIOLETTA KOMYSHAN (@violetta)

Ansel je preprosto napisal: “Ljubim te!”

Twisty ��

Post je delil VIOLETTA KOMYSHAN (@violetta)

Poleg tega, da je njegov najljubši ljubimec v Instagramu, igralec postavi ljubezenske občutke na svoj račun. V zadnjem času je delila fotografijo svojega stališča pred oknom, ki je pisala: “Zadnja nedelja zjutraj … Bila sem obsedena s Violetto od srednješolskega.”

Zadnja nedelja zjutraj … Bila sem obsedena s Violetto od srednješolskega.

Objava, ki jo podeli Ansel Elgort (@ansel)

Na njen rojstni dan je delila še en čudovit posnetek Violette z napisom: »Danes je 22. Je resnična, sladka, skrbna, trdo delo, nadarjena. Svetita in vedno nasmehne na obrazu. zamislite življenje brez nje. Vesel rojstni dan Violetta. “

Danes je 22. Resnična, sladka, skrbna, trdo delo, nadarjena. Svetla sija in vedno me nasmehne na obraz. Ne vem, kako bi živeli brez nje. Vesel rojstni dan Violetta.

Objava, ki jo podeli Ansel Elgort (@ansel)

Izgleda, da smo prišli do popolnega obrednega rojstnega dne.