Demi Lovato delnice Zakaj se je odločila, da bo odrekla prehrane za dobro

Sprejem telesa je pogosto delo v teku. Nekaj ​​dni se lahko občutite sami in drugi ne toliko. Demi Lovato v celoti dobi. 

Pevka in igralka, ki se je odprla, da se je borila z motnjo prehranjevanja in se naučila ljubiti svoje telo, je danes na Twitterju, da bi navdušencem dala posodobitev svoje odločitve, da se sprejme in končno opusti dieto. 

“Občutek brutalnega danes v fotografski fotografiji, vendar se odločim sprejeti, kar vidim, ker se ljubim za koga sem in tvoja ljubezen in podpora me dobi skozi takšne trenutke, kot je ta. : pray_tone2: če se bori tudi, ne pozabite .. če lahko to storim, tudi vi lahko! «je objavila na Twitterju. 

POVEZANE: Demi Lovato je negotovo glede njenih nog v tem kopalkah Pic, vendar pa jo je dala za pomemben razlog

V spremljevalnem tweetu Lovato razkriva razlog, zakaj ni več diete. “Nisem več prikrajšan za zdravljenja (v zmernih razmerah) in ne bom lagal, dal sem nekaj kilogramov odkar sem se odrekel prehrani. ALI sem se odrekel kroničnega stresa tega, kar jem, ker ne želim nastaviti ta primer za moje oboževalce, “je nadaljevala. “Nič več hrane se ne obremenjujem!” Ja, punca! 

Vsekakor ni vedno lahko naučiti ljubiti svoje telo, vendar je Lovato resnično navdih za vse, ki se borijo tako s sprejemanjem telesa kot z obsesivno dieto.