Demi Lovato in Nick Jonas delata Perfect Dorothy in Strašilo za noč čarovnic

Toto, mislim, da nismo več v Kansasu! Nekdanji super zvezdniki Disneyja in dolgoletni najboljši prijatelji Demi Lovato in Nick Jonas so bili sinoči v skupni kostum s prijatelji. Touring duo oblečen kot Dorothy (Lovato) in Strašilo (Jonas) z nekaj posodobitve. Lovato je zasukal v razkošni verziji Dorothyjeve obleke z bleščečimi rubinskimi ustnicami in lahkimi perutnimi trepalnicami. Kostumski selfie, ki jo je delila z Instagramom, nas je nad mavrico vznemirila zaradi njenega pogleda na noč čarovnic.

Demi Lovato & Nick Jonas 2
demilovato / snapchat

Jonas je znan po svojem dobrem videzu in elegantnem slogu, vendar je kot Lovato’s Scarecrow zvezda prilepljena majica s kratkimi rokavi in ​​hlače, polnjene s slamo, in velik floppy rjavi klobuk s krpo. Jonas je leta 2016 prinesel pogled s parim peskom, ki je zrezoval Yeezys. Prepričal se je, da bo Snapchat kmalu samozaposlen s svojim prijateljem, da bi pokazal svoje cilje kostumografije Halloween.

Demi Lovato & Nick Jonas 1
nickjonas / snapchat

VIDEO: kostumi Halloween Best Celeb leta 2016

Par in njihovi prijatelji so vozili v limuzini in obiskali strašno hišo, preden so se sprostili pred ognjem in se sprostili za preostanek dokumentiranega večera.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 9

map