Demi Lovato je nezanesljiva o njenih nogah v tem kopalkah Pic, vendar je to delila za pomemben razlog

Najnovejša pokal Swimsuit Demi Lovato Instagram post ima močno sporočilo o telesni pozitivnosti. V četrtek je pevka dala fotografijo sama v brezbarvni, črtasto enodelno kopalno obleko, ki se je nasmehnila široko, ko ji je dala roke skozi svoje lase. Medtem ko je videti na sijaju na sliki, je njen naslov, ki je zares pritegnil pozornost svojih privržencev.

“Torej, na tej sliki sem negotova zaradi svojih nog, vendar jo objavljam, ker sem videti tako srečna, letos pa sem se odločil, da bom pustil svoj perfekcionizem in se zavzemal za svobodo samoregulacije”, je napisal Lovato slika.

Torej, na tej sliki sem negotova glede njenih nog, vendar jo objavljam, ker sem videti tako srečna, in letos sem se odločila, da bom pustila svoj perfekcionizem in sprejela svobodo samoregulacije. Učenje ljubezen mojega telesa, kot je to, je izziv, a življenje spreminja. Odpravljanje motenj prehranjevanja je bilo najbolj zahtevno potovanje v mojem življenju, vendar delam vsak dan do trdnega okrevanja, tudi če se včasih zmešam. Danes se počutim močno. Vsi to lahko storite tudi vi. Je mogoče. Hvala Bogu za to novo poglavje v mojem življenju. #EDrecovery #happyAF

Objava, ki jo je delil Demi Lovato (@ddlovato)

“Učenje ljubezni do mojega telesa, kot je to, je izziv, a življenje spreminja. Odpravljanje motenj prehranjevanja je bilo najbolj zahtevno potovanje v mojem življenju, vendar delam vsak dan v smeri trdnega okrevanja, tudi če se včasih zmešam, “je dodala, tako da je poslala sporočilo solidarnosti vsem, ki se tudi borijo z motnjami prehranjevanja in telesom sliko.

POVEZANE: Demi Lovato oblikoval Superge za linijo spuščanja Kate Hudson

Pevka je poudarila, da je zaupanje v telo nekaj, kar mora delati vsak dan. “Danes se počutim močno. Vsi to lahko storite tudi vi. Je mogoče. Hvala Bogu za to novo poglavje v mojem življenju, «je zapisal Lovato.

Moč vam, Demi.