Demi Lovato posreduje svojim AMA-jem “žalostno žalost” za vse sovražnike

Demi Lovato se neupravičeno zavrača, da bi ji orožniki prišli do nje.

Med njeno izvedbo ameriške glasbene nagrade “Sorry Sorry” v nedeljo je skladatelj “Confident” zvečer izkoristil priložnost, da se stavi proti ustrahovanju, potem ko je z rdečo preprogo udaril Danico Roem, prvo odprto transrodno osebo, ki je bila izvoljena in služiti v zakonodajnih obdobjih v Virginiji.

Povezali smo se, ker sem jo slišal. Samo navdahnila sem jo s tem, “je povedal Lovato E! Novice na rdeči preprogi. “Moja zgodba z” Žal mi je žal “je o ustrahovanju in sem jo želela obdržati z občinstvom nocoj, ker se počutim, kot da smo bili skozi iste stvari in zdaj delimo to izkušnjo skupaj.”

Demi Lovato Danika Roem
Neilson Barnard / Getty

Po odprtju o tem, kako se je kampanja politikov močno odzvala z njenim nasiljem M.O., se je Lovato sprijaznila s svojim sporočilom o sprejemu nad Tinseltownom. Rekla je množici: “Na svetu je toliko sovraštva.”

Srednji tweetovi in ​​sporočila o maščobah, ki so obžalovali maščobe, so na zaslonu zasvetile, medtem ko je 25-letnica, ki je med njenim nastopom oblekla črtasto majico s kratkimi rokavi, nadaljevala: “Dvigniti moramo zgoraj. In nikoli ne žalite “, preden se je začela razburljivo izročitev njenega močnega vodilnega singla s svojega novega albuma Reci mi, da me ljubiš.

POVEZANI VIDEO: najboljši trenutki s 45. ameriške glasbene nagrade

 

Še en razlog, zakaj imamo to dekle moči himne ponoviti!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 67 = 69

map