Demi Lovato vas želi naučiti ljubiti svoje krivulje

Preklopite na Instagram Demi Lovato in opazili boste, da je v preteklih mesecih v zadnjem mesecu zabavala brezstopenjsko zabavo. 22-letna pevka “Cool for the Summer”, ki se je v preteklosti odprla o vprašanjih duševnega zdravja in depresije, se zdi, da je na poti do sreče in je delila svoje najboljše brezmešne brezalkoholne pijače in objavljala polno- snemanje telesa sama v pogledu. In včeraj je Lovato še enkrat vzel na social media platformo, da nas opomni, da se v celoti ljubim. Zvezda je objavila seksi fotografijo, v kateri je videla, kako nosi rožnato rožico z dolgimi rokavi, ki je definitivno poudarila njena najljubša sredstva:

Naučite se, da lurrrrrvveee yerrrrr currrrrvveees ���������� sem jih dejansko sovražil … Ampak potem mi je poseben nekdo pomagal, da se naučim, kako jih imam rad … In seveda jih ljubi …. ��☺️�� #squats # KUL ZA POLETJE

Fotografija, ki jo je objavil Demi Lovato (@ddlovato)

POVEZANE: Demi Lovato prihaja na mesto Katy Perry v New Get Smurfy Filmu

Da, njena temno obarvana sončna očala, nebo visoke srebrne črpalke in sveže poslikana manikura so videti čudovito, toda to je Lovatoovo sporočilo, da smo zaljubljeni. “Naučite se lurrrrvvee yerrrrr crrrrvveees,” je igrala v naglici. “Včasih sem jih sovražil … Ampak potem mi je poseben nekdo pomagal, da sem se naučil, kako jih imam rada … In seveda jih ljubi.” Seveda si predstavljamo, da se nanaša le na njenega Beau Wilmer Valderrama, ki pogosto naredi čedne zgodbe na njen potok. Je Valderrama naš novi najljubši Hollywoodski fant? Zagotovo je najboljši kandidat.

POVEZANI VIDEO: Jaz sem obseden: Lafco Body Milo in losjon