Dirty Dancing Writer pripravlja zaporedje na ikoničen film

Umazan ples danes je obrnil 30 let, medtem ko je bil ikonični film postavljen leta 1963, nekatere teme filma v sedanji politični atmosferi zelo dobro poznajo. Film sledi Baby (Jennifer Gray) in njeni skrivnostni romanci s plesnim inštruktorjem v taboru, Johnny (Patrick Swayze), pri čemer razpravlja o splavu in razredu v procesu.

Po podatkih filmskega pisatelja iz leta 1987, je Eleanor Bergstein lahko bodite pripravljeni vrniti Johnnyja in Bebe nazaj za nadaljevanje. “Vedno sem mislil, da imajo prihodnost, nisem bila pripravljena, da se vrnem v to,” je rekla E! Online. “Zdaj mislim, da sem pripravljen. Deloma zato, ker je čas in deloma zato, ker se jim je zgodilo, kaj se dogaja zdaj. “

Bergstein meni, da bi bil Baby 2017 aktivist, ki podpira žensko enakost, pravice priseljencev in črno življenje. “Mislim, da bi bila vsak njen socialni problem,” je dejala. “Vse te stvari so se spet pojavile.”

VIDEO: Preverite prve fotografije Umazan ples Remake

“Ne morem dovolj reči, da sem žalosten … vendar je bolj intuitivno prav, da zdaj naredim nadaljevanje, mislim,” je dodala. “Nekako sem pripravljen v mojo glavo.”

Medtem ko je film tehnično dobil nadaljevanje leta 2004 Dirty Pans: Havana Nights (Swayze je v filmu imela kamero), ni imela priljubljenih likov Johnnyja in Babya. Leta 1998 je prišlo do kratkotrajnega življenja Umazan ples TV serije, in letos je videl ABC’s Umazan ples remake z zvezdo Abigail Breslin, vendar prvotni pisatelj ni imel roke v katerem koli kosu. “Ni zgodba, ki bi jo jaz povedala,” pravi.

Ne glede na to, ali Bergstein sledi z novim nadaljevanjem, žal ne bo predstavljal prvotnega odlitka, saj je Swayze leta 2009 umrl zaradi raka trebušne slinavke. Medtem ko je Swayzejeva linija “Nihče ne postavlja otroka v kotiček”, je najbolj citirana fraza filma, igralec prvotno ni všeč linija, v skladu z IMDb.

Zvezda je vztrajala tudi pri lastnih kaskadah in med snemanjem je večkrat padla s hlodovine, kar je poškodovalo njegovo koleno v procesu, poroča IMDb. Toda morda najbolj šokantna skrivnost o filmu je ta, da se del, kjer Johnny in Baby plaze drug proti drugemu na tleh ni bilo ki je namenjena za film. Očitno je, da je to ikonično pajkanje prizorišče samo ogrevanje, vendar je režiser Emile Ardonlino ohranil v končnem rezu.

POVEZANE: Nihče ne postavlja Abigaila Breslina v kotiček: Novo Umazan ples Poster Revealed

Si lahko predstavljate Umazan ples brez teh ikonskih prizorov?