Dizajner vedeti zdaj: Hollywood najljubši Patricia Gomez-Gracia

Spoznajte Patricio Gomez-Gracia. Madam, rojen v Majamiju, ki je v ozadju nastopajoče etikete Gomez-Gracia, prejme vrsto rdečega preproge, ki odraža njen življenjepis. Londonski oblikovalec je prejel usposabljanje iz modnega čudovitega Alexander McQueen in nato zelo spoštovanega Julien MacDonald, preden je začel svojo lastno etiketo z imenom v letu 2009.

Gomez-Gracia, ki je navdihnila svoje izkušnje z različnimi kulturami, vpliva na teksture in tkanine. Žensk in rafiniran z izrazitim zasukom, njene modele značilne čutne kose in laskave linije v razkošno zapletenih tekstilih. Obstaja tudi napetost v njenih modelih; Gomez-Gracia’s East London edginess izpolnjuje West End razred naredi svoje zbirke zabavno in igriv, medtem ko ostane brezčasen. Zanimive embellishments, kot so ročno šivanje cvetov in dišav perje grace svoje oblačila, ki vsak kos couture občutek in edinstveno pridih.

Gomez-Garcia
Vljudnost Gomez-Gracia

Ta naraščajoči talentovi modeli so že ujeli oči slavnih oseb, kot so Carrie Underwood, Katie Holmes in Kim Kardashian. Eden izstopajočih: Underwoodova lahka oblačila Gomez-Gracia z dolgimi rokavi, oblečena z bleščicami, iz nagrad Grammy 2012, kar je naredilo našo preobleko vrhunskih oblek Grammys vseh časov. Lahko bi rekli, kot zvezda Gomez-Gracia, je vroče vroče!

Če si želite ogledati več modelov Gomez-Gracia in kupiti celotno zbirko, obiščite gomez-gracia.com.