Dokaz, da sta Meghan Markle in Kate Middleton dejansko prijatelji

Medtem ko je poročalo, da sestrska Meghan Markle in Kate Middleton niso BFFs, izgleda, da se njihova vez razširja prek njihove kraljevske zveze, saj je preživel čas skupaj na Wimbledonu v soboto. 

Dokaz je na slikah, v skladu s strokovnjakom za telo Judi James. “Količina spontanega zrcaljenja in zelo skladni izrazi sreče in navdušenja na obrazu so pokazali naraščajoče prijateljstvo med obema ženskama,” je povedala Dnevna pošta

Znane osebnosti Attend Wimbledon
Karwai Tang / Getty Images

Ugotovljeno je bilo prej, da so vojvodinje prijazne, vendar niso povezane v kolku, zaradi svojih posebnih osebnosti. “Slišim veliko, da predlagam, da so precej drugačni ljudje in da imajo precej drugačne interese in da je Meghan precej neodvisen in zelo samozavesten in zelo si želi, da v Londonu vzpostavim svojo lastno mrežo prijateljev,” je dejala kraljica Katie Nicholl je nekoč povedal V stilu

Toda kakšna razlika lahko naredi en dan. Na dvodnevnem finalu dame, kjer se je Serena Williams soočila z Angeliquejem Kerberjem, sta se Markle in Middleton pojavljala kot dolgotrajno izgubljeni prijatelji in to ni bilo samo za kamero. 

Kate at Wimbledon embed
Clive Mason / Getty Images

James predlaga, da so resnično uživali v družbi drug drugega na podlagi njihovih obraznih izrazov. “Zaobljeni” jabolčni “obrazi in križanje okrog vogalov oči so pokazali, da je sreča, da je novo kraljevsko dvojno dejanje vzajemno in pristno.”

Dodala je: “Kate je kralj s slogom popolnega nasmeha in to je bilo veliko na zaslonu, vendar se je bolj kraljevski vidik večkrat sprostil z Meghanom.”

Znane osebnosti Attend Wimbledon
Karwai Tang / Getty Images

Nekajkrat med tekmovalno tekmo, Meghan je od Katea (ki je bila običajno rezervirana za Meghanovega moža, princa Harryja) odvrgla, kar ji je pomagalo pri občutku. “Harry je vedno želel, da bi se njegova nevesta sprostila in se krepila v javnosti in je izgledala zelo dobro, kot da bi lahko samozavestni in nekoliko bolj spontani Meghan prevzel to vlogo po lastni presoji.”   

Par je tudi opazil, da se je tesno naslonil na skrivnostne šepetanje, kar lahko pomeni “visoka stopnja odnosa in podobnega miselnega razmišljanja”, in dodal: “[Meghanov] precej poreden nasmeh in njena ročno-usta, skupna zabava in tesne izmenjave. “

Znane osebnosti Attend Wimbledon
Karwai Tang / Getty Images

Duchess iz Cambridgea je bila prav tako navdušena nad prikazovanjem novih kraljevskih vrvi, medtem ko je ponujala subtilne značilnosti protokola, ki jih je Meghan “gledal v obraz”. “Royal newbie Meghan se očitno še vedno učijo na delovnem mestu in njena nižje ključne pozicije z Katejem in nekaterimi njenimi obrazi, ki gledajo na obraz, je predlagala, da vzame protokolarne nasvete nove njene neveste”, je dejal James. 

Imamo občutek, da bosta ti dve družini večkrat zapustili svoje moške za nekaj zelo potrebnega dekleta.