Domov Ogledi Gledališča danes! Ujemanje zvezd z njihovimi animiranimi znaki

Nekatere svoje najljubše celebs ne morete prepoznati kot animirane znake Domov, vendar jih boste morda lahko prepoznali s svojimi znanimi glasovi, ko film danes posname gledališča.

Film, ki govori o prijazni tuji rasi, imenovani Boov, ki so napadli Zemljo in jo naredijo za svoj novi dom, šteje Rihanna, Jennifer Lopez, Steve Martin in Teorija velikega pokaJim Parsons med svojimi glasovnimi glasovi in ​​ni lahka naloga, da ugotovimo, kateri igralec je za vsakim medgalaktičnim osebjem. Poskusite združiti štiri zvezdice z ustreznimi znaki, prikazanimi spodaj, in ugotoviti, kako dobro ste naredili, tako da preverite odgovore na dnu strani.

1. Brezplačno “Nasvet” Tucci

032615-domači znaki-embed-1.jpg
Domov / Facebook

Ta neustrašni najstnica je bila sama, saj je pobegnila, ko so ga ujeli, ko je Boov odnesel vse. Poslanstvo? Vodenje tujcev od uničenja planeta, ko išče njeno mamo. Zabavno dejstvo: njena stran je mačka imenovana Pig.

POROČILO: Rihanna in Jennifer Lopez se odločita za sladke pastele na premieri za Domov

2. Oh

032615-domov-znaki-embed-2_0.jpg
Domov / Facebook

Oh, se počuti kot zunaj med njegovim kolegom Boovom. Ko po naključju razkrije svoje ljubljenčke svojim sovražnikom, se zdi, da je begunec. Naredil je dogovor, da bi pomagal svojemu novemu človeškemu prijatelju, Nasvetu, najti njeno mamo, če ji bo pomagala pobegniti.

3. Lucy Tucci

032615-domači znaki-embed-4.jpg
Domov / Facebook

Lucy je mama, ki ji je bila namenjena, in obupana je, da se znova sestane s svojo hčerko, potem ko sta dva ločila Boov.

4. Kapitan Smek

032615-domači znaki-embed-3.jpg
Domov / Facebook

Vodja Boov, kapitan Smek, meni, da njegovi ljudje ljudem delajo uslugo, ker jih premestijo, ko njegovi ljudje začnejo reorganizirati planet.

Odgovori: 1. Rihanna; 2. Jim Parsons; 3. Jennifer Lopez; 4. Steve Martin

Preverite prikolico za Domov, spodaj.

FOTOGRAFIJE: Oglejte si Rihanna’s Changing Looks Over The Years