Drew Barrymore pravi, da se počuti v kolihu – in še 7 drugih stvari, ki so se zgodile na predvečerskem showu 2017

Bilo je precej leto za trenerja. Za praznovanje 75. obletnice blagovno znamko kulturne dediščine je odprl svoj vodilni položaj v N.Y.C. (največja trgovska trgovina na svetu), ki je sodelovala z neprofitnim organizacijam, je začela zbirko kapsul, namenjeno praznovanju svojega ljubljenega dina Rexyja in končno zavila leta 2016 z velikansko proizvodnjo predprodajne steze 2017, ki se je spremenila v izpraznitev popoldne. Od prvih vrstic v zvezdico do videza presenečenja otroškega zbora New York City, si oglejte vse, kar se je zgodilo. 

1. Prizorišče vzletno-pristajalne steze 2017 je potekalo na pomolu 94, kjer je bilo pokopališče skladiščeno podobno parkirišču zunaj starega šolskega motela, skupaj s starinskimi avtomobili in neonskimi oznakami prepoznavnih koakizmov, kot so Rexy in raketna ladja. 

Scena je nastavljena za našo # Coach75 obletnico vzletno-pristajalne steze. Sledite fete na naši zgodbi o Instagramu. #Regram @StuartVevers

Fotografija, ki jo je objavil trener (@coach)

2. Ustvarjalni režiser Stuart Vevers je v zbirki pritegnil “ameriški optimizem”, ki je združil ideje, kot so vesoljska raziskava (bralci: sanjači), uporniki in romantiki ter individualnost. “New York City, kulturni talilni lonec, ki združuje individualnost in pozdravlja zunanjost, ne glede na raso, spol ali osebni slog. Osebnost, kjer se spoštujejo in praznujejo protislovja in nepopolnosti”. 

N.Y.C je morda bila izhodiščna točka, vendar je bila nostalgija tema vožnje, z NASA- ali “The Stooges” -embossed vrečke in motivi sladolednega sundaeja.

Space case. # Coach75 # CoachPreFall2017

Fotografija, ki jo je objavil trener (@coach)

3. In kaj je Coach vzletno-pristajalna steza brez Rexy? Kosi iz njene kapsulne zbirke so ločile linijo. 

Skrivnost je zunaj. Smo BTS tekmovanja za vzletno-pristajalne steze # Coach75. Zdaj si oglejte več o naši zgodbi o Instagramu. #RexyTheCoachDino

Fotografija, ki jo je objavil trener (@coach)

5. Med prvimi vrsticami so bili: Drew Barrymore, Zoe Kravitz, Emma Roberts, Rowan Blanchard, Michael B. Jordan, Riley Keough in Olivia Culpo. “Mislim, da je trener res kul – nosim jih nocoj,” pravi Barrymore, ki opozarja na svoje vezene jakne in mešane tiskovine. “Sem 42-letna mama in se počutim kot kolka.” Začne se in potem samovoljno oporeka: “Verjetno ne, morda malo neumno, toda Trener me počuti dobro, in to je vse, kar je pomembno. 

Kravitz odmeva ta sentiment. “Trener je tako ustvarjalen in zabaven, zato se ne preveč resno ukvarjajo, kar je moj celoten pristop k modi,” pravi, “ker mislim, da bi vse imelo nekaj humorja.” 

Sprednja vrstica na progi # Coach75 ob obletnici steze. #frow

Fotografija, ki jo je objavil trener (@coach)

POROČILO: Dino Rexy dobi svojo lastno modno linijo

6. Za zaključek predstave je otroški zbor New York City izvedel »Empire State of Mind« med končno sprehodom.

Trener Runway Embed
Thomas Concordia / Getty Images

7. In nato se je spustila diskoteka (skupaj s peno iz pene, ki je bila videti kot snežni sneg z razdalje), kar je signaliziralo začetek zabave.

Čas, da se osvetli. # Trener75 ��: @smallgirlbiglens

Video, ki ga je objavil trener (@coach)

8. Vse zvezde so se zaprli za zabavo. Medtem ko sta se Drew Barrymore in Emma Roberts mešala v Motel, je Zoe Kravitz opazil,.

Vodilne luči. # Coach75 �� z @smallgirlbiglens

Video, ki ga je objavil trener (@coach)