Drew Barrymorejeva petletna hči Olive ima “90-letnico Grunge Girl” Pink Hair-Glej fotografijo

Hči Olive Drew Barrymore je samo 5, a ona že ve, kako izkopati navadne barve las kot nobena druga. Igralka je v ponedeljek v ponedeljek objavila sliko z barvami Olive, ki jo je obarvala, s prijetnim sporočilom o svoji hčerki.

“Nedelja v parku z Olive. 5 let se dogaja 13. Izgleda kot 90-letna deklica iz grunge. In ima odnos do tega, da gre z njo, «je Barrymore napisal poleg pisa o olivnih plezalnih kamninah v črni barvi in ​​sivih hlačah.

Nedelja v parku z Olive. 5 let gre naprej. Izgleda kot 90-letna deklica iz grunge. In ima odnos, da gre z njim. Ona je jezna, ker je mama zunaj mesta. Učim ji besedo “ponovitev” in da lahko traja en dan. Naj ji vzame razpoloženje iz njenega sistema in ji povem, da razumem. In takoj, ko bomo lahko, se vrnimo k našemu avanturističnemu življenju. Jaz sem prijazen, potrpežljiv in ljubeč, ker resnično razumem. Do zadnje noči je prišla v posteljo in se plazila in nazaj sva v roke. #momsanddaughters

Objava, ki jo je delil Drew Barrymore (@ drewbarrymore)

“Ona je jezna, ker je mama zunaj mesta. Učim ji besedo “ponovitev” in da lahko traja en dan. Naj ji vzame razpoloženje iz njenega sistema in ji povem, da razumem. In takoj, ko bomo lahko, se vrnimo k našemu avanturističnemu življenju. Jaz sem prijazen, potrpežljiv in ljubeč, ker resnično razumem. Sinoči je prišla v posteljo in se plazila in nazaj sva v roke. “

Poleg sladkega. Barrymore je delila tudi fotografijo svoje 3-letne hčerke Frankie, ki je prav tako zdelo, da je zibala nekaj barvanih ključavnic; vendar nismo mogli preseči njenega smešnega jakna. Malčica je potegnila plašč, ki se je glasila: “Skrivna sestavina je vedno sir.”

Nedelja v parku z Frankie (v jakni @jellymallow_ms), ki jo je @sumigeem dobil z njo! Hvala še enkrat! Vsi smo tako všeč !!!!!!!! Frnakie je srečen in počne njeno stvar! Svetloba kot pero. Toda spet je skoraj vedno. Otroci so tako drugačni. Danes igrajo. Družinski dan.

Objava, ki jo je delil Drew Barrymore (@ drewbarrymore)

POVEZANI: Drew Barrymore se sprašuje o ljubezni, besi in njenih uporniških otrocih

“[Frankie] je srečen in počne njeno stvar! Svetloba kot pero. Toda spet je skoraj vedno. Otroci so tako drugačni. Danes igrajo. Družinski dan, «je napisala mama dveh.

Zdi se, da so ti trije imeli precej zabaven dan.