Dvakrat čistilec, dvojno zabavo: Najboljši izdelki za nego kože, ki se segrejejo v olje

Transformativni izdelki za nego kože so vedno na našem radarju, še posebej, ko se naspnejo na tiste, ki so dobesedno preobrazi se pred našimi očmi. Govorimo o inovatorjih, ki takoj spreminjajo teksturo, od običajnih masnih mas in gelskih čistil do luksuznih olj, ki se talijo na koži. Če smo se karkoli naučili od lanskoletnega kokosovega olja, je to, da imajo olja dolg seznam koristi v lepotnem svetu, bodisi da odstranjujejo trdovratno ličenje oči, zmanjšujejo znake staranja ali napolnijo suh polt z nekaterimi zelo potrebnimi vlage (hvala, polarni vrtinec). Spodaj si oglejte nekaj naših najljubših oblikovalnikov oblike.

POVEZANE: Poskusili smo: Očistiti Cindy Crawford’sGlamglow Powermud Dualcleanse zdravljenje Glamglowovo zdravilo Supermud je leta 2014 poimenovalo Sephorovo najbolj prodajno sredstvo za nego kože, zato smo seveda imeli velike napade, ko je blagovna znamka pozdravila naslednjo inovativno formulo za družino: Powermud Dualcleanse Treatment (69 dolarjev; sephora.com). Globina čiščenje maske, ki je namenjena uporabi enkrat ali dvakrat na teden, bo takoj odstranila vašo kožo pred vsemi umazanijo, olji in ličenjem, vaš dnevni čistilec ne bi mogel precej doseči. Vse, kar morate storiti, je, da uporabite način, kako bi se vam navadila katera koli običajna blatna maska ​​in pustite, da se posuši 10 minut. Ko dodate vodo in se obrišete v krožnih gibih za odstranitev, gre iz blata v olje, s čimer postane vaša koža sveža in napeta. Plus, zahvaljujoč oljčnemu olju, boste vonj okusni.

Bliss Fabulous Make-Up Melt Gel-olje čistilo

021815-makeup-cleanser-embed1.jpg
Vljudnost

Lazy dekleta, veselite se! Odstranjevanje ličila pred spanjem je lahko dolg in dolgočasen proces, vendar z Blissovim gel-oljnim čistilom ($ 28; sephora.com), ki deluje v enem, za čiščenje in odstranjevanje ličil, lahko končno pospešite nočni ritual. Začnite z masažo gela na vaš obraz in vrat (voda ni potrebna). V nekaj sekundah se formula preoblikuje v olje, s čimer odvrne tudi najbolj trdovraten očesni videz. Pakirano je tudi z eteričnimi olji, vključno z oljčnimi, oranžnimi, sivimi in žajblji, da koži pustite super mehko – kot da ste zapustili zdravilišče.

POVEZANO: Zakaj potrebujete čistilo za obraz v rjavi koži?

Ole Henriksen Pure Truth čistilna čistila

021815-makeup-cleanser-embed2.jpg
Vljudnost

Pri prvem nanosu se Ole Henriksenova čiščenje čistega resnice ($ 38; sephora.com) ima debela, balzam podobna tekstura, vendar jo enkrat aktivira z vodo, se premakne v mleko, ki vlaži kožo, ko odvaja nečistoče. Prav tako vsebuje hranljivo mešanico roseja in deviških češenjskih olj, da popravi vašo kožo in zmanjša rdečico, zaradi česar se zdravo.

Algenist Genius Ultimate anti-aging talilno čistilo

021815-makeup-cleanser-embed3.jpg
Vljudnost

Iskanje formula proti staranju? Algenistova krema za olje za čiščenje (38 $, sephora.com) ste pokrivali. Poleg zvezde, alguronske kisline, izboljša videz zvitja in gub, ima tudi olje mikroalga za svilnato gladko kožo in podaljšano hidracijo. Z drugimi besedami, oprosti zimsko suho.

FOTOGRAFIJE: 10 Čudežnih Mask, ki bodo popolnoma spremenile vašo kožo

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

54 − 44 =

map