Dve nosečnosti pozneje, Kerry Washington “lahko pridobi toliko teže”, kot ona želi

Ker je prejšnji mesec praznovala 40-letnico, je Kerry Washington delila fotografijo ogromne torte, ki jo je uživala na vrsti Škandal. Toda v nasprotju s prepričanjem, da igralci ne jedo, je mama-dva rekla, da sta njena cast in posadka pojedla vsak zadnji ugriz.

“Ni bilo še enega kosca torte, vsi so to torto pojedli,” je dejal Washington v četrtek zvečer Jimmy Kimmel Live! “Ker je tukaj stvar Škandal. Zdaj, ko sta oddelek za kamero in naš oddelek za kostume uspešno skrili dve nosečnosti, se igralci ne strmijo več. Mi smo všeč, lahko dobimo toliko teže, kot si želimo! Samo drži torbo Prada. Vse je v redu.”

VIDEO: Materinski slog Kerryja Washingtona

 

Nosečnost, na katero se nanaša, je bila seveda lastna, ki je bila skrita s fotoaparata s priročno postavljenimi rastlinami, svetilkami in torbicami. “Ni pomembno, ugotovimo, da jeste,” je šalila. “Mi smo všeč,” ugotovite, garderobo! Rabim še en rt! ” Ko se sprašujete, zakaj je Tony Goldwyn držal torbice Prada, je to, ker je pojedel veliko torte. “

POVEZANE: 10 Times Kerry Washington “ravnalo” v resničnem življenju

Naslednjič, ko Olivia Pope sprehaja v pončo, bomo vedeli, da namesto nosečnosti skriva otroško hrano.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

37 − 34 =

map