Še en član ekipe Glam Kardashiansa je poročal, da ima osjo

Na sedežu Kardashian, nekega dne si notri, naslednji dan pa si zunaj. Uradno ven? Joyce Bonelli, družina dolgoletna ličila s platinastimi lasmi.

Po navedbah Nas tedensko, bilo je vroča minuta, odkar je Bonelli uporabil osnovno podlago temeljev in se dotaknil katerega koli člana sijajnega označevalca znamenitega pramena. Inšpektor pove tabloidu, da »družina več ne govori z njo« in da »z njimi ni delala več mesecev«. 

2015 Baby2Baby Gala - Arrivals
JB Lacroix / Getty Images

Naredili smo našo skrbnost in resnično, nobeden od Kardashian-Jenners več ne sledi Bonelli na Instagramu. In kljub temu, da Bonelli pošilja Khloé dobre želje na njen rojstni dan v postu, ne moremo opaziti nobenega odziva nove mame v komentarjih.

ma · tri · lok življenja SREČAN ROJSTNI ČAS! @khloekardashian NAJBOLJŠI BIRDDAY BOOTY ALIVE������ vedno ima hrbet ��especially w that glitterrrr �� IFUCKINGLOVEYOU®

Objava, ki jo je delil JOYCE BONELLI COSMÉTIQUES ™ ️ (@joycebonelli) na

Smo prvotno mislili, da senca ni nekaj, v katero bi lahko brali. Vir pove Nas da “so ravnokar prenehali delati z njo, ker niso več videli tega, da je pravica primerna”, kar se kaže kot neverjetno politično pravilen način rekel: “Odpuščen si”.

Ampak glede na Ljudje, stvari niso bile tako vesele – in to je bilo vse v zvezi s poslovanjem. Vir pravi, da je Bonelli “poskušal obiti z njimi, tako da Kardashians ne bi zaslužili denarja.” Ujeli so se in Kim se je ustavila po njej, toda Khloé in Joyce sta ostala prijateljska “, dokler sta se obrnila tudi nanj . Očitno bi zapustila mesto “za velike Kardashian stranke, tako da ljudje ne bi ujeli”, vendar so storili.

Poleg tega je vir dodal, da Bonelli trdi, da je možgani za priljubljenim glasbenim odlomkom na progi “N-s in Paris” na Kanye West, “to je sranje”, vendar je njena trditev napačna. Vir je dodal: “Kardašci so bili skoraj nad njo, in ker so jih poskušali goljufati, je bila na vrhu višnja.” Kot pravi Kris, wiiild!

Bonelli, ki je bil miren, vendar dosleden znak Ohranjanje že več let Hollywood Reporter da so bile stvari v redu v letu 2017. “Vsak drugi dan beremo in govorimo o vsem. Tudi če delam z drugo stranko, vedno govorimo in FaceTiming. Govorimo o otrocih. Govorimo o zabavnih škandaloznih stvareh. So kot moje sestre, «je rekla.

POVEZANE: Kim Kardashian se je spopadal s Tristanom Thompsonom na najbolj Kardashian Way Ever

Blokiranje nekoga iz vašega življenja prek socialnih medijev se zdi poteza Kardashiansa. Aprila 2017 se je Khloé ločila od svojega stilista Monice Rose (delala je tudi s Kendallom in Kyliejem), čeprav nikoli nisva prejela izrecne razlage, zakaj. Kim v bistvu ni pokazal ničesar med videzom Pazi, kaj se zgodi v živo, rekoč: “Morali bi vprašati Khloéja in Kendalla ter Kylie in dekleta.”

Prejšnjo jesen je Kim delila načine tudi z njenim pomočnikom Stephanie Shepard, ki se je od zvokov, postala preveč znana po svoji volji. “Kim je potreboval pomočnika, kjer je odnos bolj profesionalen,” je povedal izvor Ljudje. “Zelo je težko delati s prijatelji, zato se je Kim odločila za najem nekoga drugega. Bistvo je, da je bil Steph zaposlen kot pomočnik, in Kim je želel, da je tako. Zdaj niso prijatelji. “

Nekaj ​​mesecev kasneje je Kim ohranila Kla $$ Y in poslala Shepard srčasto lepoto darilo iz njene Valentine’s Day zbirke, odpravlja govorice, da je bila dolgotrajna napetost. Ampak še vedno je drame drame in izgleda, da je čas, da vas bo družina pustila, bodo hitro odvrnili pomoč.

Neudobno!