Če lahko vojvodinja Kate Middleton ponovno nosi oblačilo, lahko tudi vi

Kate Middleton se je v sredo v Londonu ustavila s sedežem New Place2Be, kjer je uradno odprla svoja vrata Centru odličnosti. Organizacija, ki koristi otrokovemu duševnemu zdravju, je tesno povezana z vodji skupaj. Temelj za duševno zdravje vodi moj Middleton, princ Harry in Prince William (in Meghan Markle, kmalu!). Kot tako, vojvodinja služi kot kraljevski pokrovitelj Place2Be.

Kate, ki je trenutno noseča s svojim tretjem otrokom (poroča o palači, ki jo je pripravila v aprilu), je prišla v hišo organizacije v cesarskem pasu. Seraphine obleka za materinstvo je obarvala njeno najljubšo odtenek modre barve (ustreza njenemu zaročnemu prstanu, natch). Premislite, to ni navadna obleka. Middleton je tako zelo obseden z visoko-vratno multi-medijsko ovojnico, ki ga ponovno nosi.

kate Middleton Lead
Neil Mockford / GC slike

Da bi bila poštena, ima Middleton zgodovino recikliranja njenih kraljevskih izdelkov – mislim, koliko različnih plašev je lahko lastnik? To je reklo, da je bilo zadevno oblačilo nositi veliko bolj nedavno kot večina njenih oblek-ponovitev. Vojna vojne Kate je nosila oblačilo za dolge kolena le pet (!) Tednov pred tem, ko je ob obisku kralja in kraljice Norveške oblekla čipko.

Kate Middleton Embed

Hannah McKay / PA slike preko Getty Images

POROČILO: Kate Middleton pravkar ne morem preprečiti, da bi nosila to čipke s cenovno dostopno blagovno znamko

Ne samo, da je zelo neverjetno, da bi član kraljeve družine ponovno oblekel svoje uradne dude (brez tiara na vidiku), vendar je dejstvo, da je Middleton noseča, še bolj povezana. 36-letnica se v osmem mesecu nosečnosti (ko se bori z izčrpanimi jutranjimi boleznimi) navdušuje nad kraljem, bi lahko bila tudi pri!