Če ljubiš White Girl Rosé, boš preletel ta novi pijač

Če je vaš poletni geslo # yeswayrosé, potem, fant, ali imamo nekaj zanimivih novic za vas. Ekipa za White Girl Rosé-social media zvezdo in nosecec Josh “The Fat Jewish” Ostrovsky, in Babe Walker umovi Tanner Cohen, David Oliver Cohen in Alexander Ferzan-je sproščanje popolnoma novo pijačo ravno pravočasno za plaže sezona.

Babe Rose
Vljudnost

11. junij – National Rosé Day, ustrezno označuje prvenec Babeja, pločevinast, rožnato rosé kot nalašč za piknik, plavanje v bazenih, kampiranje, koncertni dogodki in še več. Glede na to, kako je postal priljubljen njegov predhodnik (celo navdihnil 14-palčno slamo, da bi se zmešal naravnost iz steklenice), napovedujemo, da boste to poletje videli povsod. Krepko, a elegantno oblikovanje preprosto prosimo, da se Instagrammed, zato kupite štirinajst paketov ($ 13, whitegirlwine.com), zgrabite svoje BFF in stavite poz. (Če ste na lokaciji N.Y.C., lahko najdete Babe na freshdirect.com in v hotelih Dream Dream, Chelsea Wine Vault in stadionu MetLife.)

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + 1 =

map