Še vedno obdelujemo skrite glasbene talente Gisele Bündchen

Gisele Bündchen ni uradno ničesar storiti.

Z njo so se za njo vrnili trakovi, brazilski supermodel pa je zjutraj zjutraj zjutraj pripeljal v Instagram s video posnetki, ki so pokazali skrite glasbene talente.

Gram prikazuje 36-letno mamo z dvema sedečima bazenom v raju za akustično izvedbo Ane Vilele’s Trem-Bala. S soncem, ki se dvigne nad oceanom v ozadju, Bündchen izgleda pozitivno sijoče kitaro v rumenem sijaju in njen sladek, dihajoči glas samo naredi trenutek bolj čaroben. Oblečena v tekočih belih plaščih in s svežim razcvetom, ki je bila zataknjena za ušesom, najplodnejši svetovni model zlahka preide na pop zvezdo, ko se nasmehne in se potopa v utrip.

VIDEO: Gisele Bündchen in Tom Brady’s Cutest Family Moments

“Zahvaljujem se @AnaVilelaoficial za tako resnično pesem. Besedila so tako navdihujoča, da sem se odločila tvegati in igrati”, je v napisu napisal Bunchen skupaj s pesmimi besedili, prevedenimi v angleščino.

Obrigada @AnaVilelaoficial por ter criado uma música tão verdadeira. Letra je tista, ki je v njej prisotna na moj arrisquei kantar #trembala # mandandoamor☀����❤ Hvala za to resnično pesem @AnaVilelaoficial. Besedila so tako navdihujoča, da sem se odločila tvegati in igrati. #sendinglove Lyrics: Ne gre za to, da bi imeli vsi ljudje na svetu. To je, da veš, da nekdo te skrbi. To je petje in lahko slišiš več kot svoj glas. Gre za ples na dežju življenja, ki pada nas. Vedel je, da čutijo neskončnost v vesolju, tako velikem in tako lepem. Vedel je, da sanjah In tako bo vredno vsakega verza, te čudovite pesmi o prepričanju. Ne gre za pridobivanje na vrhu sveta, saj ve, da ste zmagali. vzpenjati in se počutiti, da vas je pravkar postal močan. To je zavetje in tudi dom za druga srca. In na ta način imate prijatelje z vami v vseh situacijah. Ne moremo imeti vsega. Kaj bi bilo zabavno na tem svetu, če bi bilo tako Zato raje imam nasmeh in darila, ki mi jih je prineslo življenje. Ne gre za vse, kar lahko kupi tvoj denar. Toda vsi trenutki in nasmeh, s katerimi se lahko delimo. imaš več. Ker, ko vsaj pričakuješ, tvoje življenje je zmanjkalo časa. Samo drži sina v rokah nasmeh in zadrži starše, medtem ko so tu. Ker je življenje Bullet vlak, in samo potniki čakajo, da zapustijo

Video objavil Gisele Bündchen (@gisele)

“Vedel je, da čutijo neskončnost v vesolju, tako velikem in tako lepem.” Vedel je, da sanja, “peva v svojem maternem portugalščini. “To je vedeti, da sanje / / In tako je vredno vsakega verza, te lepe pesmi o verovanju.”

POVEZANE: Gisele Bündchen oprosti njene ritmične gimnastike v Rioju

Razmislite nas navdušeni!