Eddie Redmayne govori o svoji izločeni Abs filmu iz Jupitera

Če upate, da boste v novem filmu videli Eddieja Redmayna, Jupiter narašča, boste morali obdržati oči. Igralec se je ustavil Conan v ponedeljek, kjer je razpravljal o oblikovanju za sci-fi pustolovščino, samo da bi se njegov novo oblikovani skulpturiran trup končal, predvsem na tleh razsekovalnice. “Sem dobesedno delal več mesecev in je utripal in pogrešal boš. Mislim, da ni niti trenutka opazovanja abs,” je povedal Redmayne gostiteljici Conan O’Brien.

POVEZANE: Eddie Redmayne je dobil Starstruck Jennifer Aniston in Julia Roberts 

Očarljiva zvezda, ki v filmu igra zlobnega tajkuna, je dejala, da je “naredil tisto stvar, ki jo imajo hollywoodski igralci, da ne hranijo nič drugega kot piščanca za mesece in počnejo, kot je osem gazilij želodca”, da bi jih raztrgali za vlogo . (“Nikoli nisem bil zrušen v mojem življenju!” Je dodal Redmayne.)

Medtem ko bodo, kljub temu, filmisti videli, da je Redmayne v “vesoljskem puloverju”, nominiran za Oskarja Teorija vsega igralec še vedno upa, da bo morda nekega dne prišlo do njegovih absov, ki jih bo pokazal. Toda, srečen z nami, je O’Brien naredil veliko naklonjenost, da je pihal in uokviril zdaj izgubljene izgube Redmayna Jupiter narašča abs. (Hej, če tega ne bo obdržal v svoji hiši, bomo.)

Oglejte si čudovit klepet Eddieja Redmayneja s Conan O’Brienom o tem, kako se je raztrgal Jupiter narašča s klikom na video spodaj. 

FOTOGRAFIJE: Eddie Redmayne je na Nagradi SAG za leto 2015 videti hudobno