Eden par čevljev Tom Ford in njegov 4-letni sin se lahko dogovorita

Resnično verjamemo, da Tom Ford počne vse, kar se trudi. Od svojih podpisov sultry designs, ki jih nosijo najbolj vročih moških in žensk po vsem svetu do svojih nagrajenih filmov, ki prikazujejo kinematični del njegove ustvarjalnosti, ni pretiravanje, da bi človek poklicali ikono. Torej ni povsem presenečenje, da bi njegov 4-letni sin Jack vzel odličen slog svojega očeta.

Večina fantov njegovih let je vse o grafičnih majicah in janežih, ki jih je od popoldneva preživelo igranje zunaj, toda najmlajši Ford se s svojimi modnimi odločitvami že uveljavlja kot gentleman. “Kamel, kamel, kamel, kamel, vse, kar je hotel, je prišel,” je legendarni oblikovalec razložil najslavnejši odtenek svojega sina trenutka v nedavnem intervjuju z GQ. Ampak Jack je šel na še bolj nevtralno območje poznih, se odločil za vse-črne nad vsem drugim. Od svoje odločitve Ford je dejal: “Črna v resnici ne izgleda dobro na majhnih otrocih. Morate nositi nekaj barve.” Odziv malčkov? “V redu, sivo.” Kažejo, da smo na krovu s senatorskimi zlorabami nekoga, ki je vsaj dve desetletji naši mladi?

Tom Ford na premieri svojega filma v New Yorku, “Nocturnal Animals”. #TOMFORD #NocturnalAnimals

Fotografija, ki jo je objavil TOM FORD (@tomford)

POVEZANE: Tom Ford ne bi bil ubit v mrtvih flopov

VIDEO: Kako je Tom Ford našel “Ljubezen na prvi pogled”

 

Ampak kot njegov oče, Jack absolutno ljubi, da se zabava z modo. In zabava za 4-letnika je enako svetlobni čevlji! Ford jih ugotovi problematično, vendar mu omogoča, da ga nosi le, ko je všeč. The Nočne živali Direktor je priznal, da sprašuje svojega sina: “Kaj Dada pravi o čevljih dinozavrov?” na katerega se Jack odziva, “so lepljivi.” “In kdaj jih lahko nosimo?” dialog se nadaljuje. “Ob vikendih” je otrok nenaden odgovor. Da bi izpolnili obe želji, Ford mu omogoča, da nosi Adidas Stan Smith Smith (55 dolarjev; nordstrom.com) velkro naglas: eleganten par, če kdajkoli obstaja.