Ekskluzivno: Carly Rae Jepsen na njeni 18-pound Cinderella Ball Hlače

Nemogoče stvari se dogajajo Carly Rae Jepsen! Pevka “Call Me Maybe” je v svoji novi vlogi kot Pepelka pri Broadwayjevi izvedbi klasične pravljice Rodgersa in Hammersteina, in ona ima dokazano steklene copate in obleko iz 18 kilogramov. “Še vedno se učim, kako plesati v njem,” se Jepsen smeji na InStyle.com. Starlet je pravkar začel svojo prvo prvenstvo na Broadwayu 4. februarja in doslej je življenje Jepsen videti kot pravljica. “Bila je zelo nadrealna in zelo sanjska,” pravi. “Vsaka mala deklica je odraščala in oboževala zgodbo o Pepeljuki in kot ženska, se z njo povezujem na drugačen način. Ljubim, kako je tako noro, da bi spremenil svet in ga prebral in uporabil v svojem vsakdanjem življenju. da je lepo sporočilo in zgodba. “

S 16 številkami pesmi, plesno sceno s Princeom, medtem ko nosi “steklene copate”, in da je hlačna obleka seveda Jepsen opravila svoje delo za njo, toda kar je zabavno za 28-letno, da pride do delite oder z nekaterimi barvnimi znaki. Od kraljice kraljice kraljice Fran Drescherja (ki jo je prinesla kot zlobna mačeha, gospa), do začinjenih zvezd Broadwaya, vključno z Joe Carroll (Prince Topher), ki prihaja neposredno iz oživitve Romeo in Julija z Orlando Bloom-Victoria Clark (Marie), Jepsen ima tudi vso podporo, ki jo potrebuje. “Victoria mi je dal vse nasvete, ki jih potrebujem za zdravljenje mojega glasu, ker je tako velika naloga, da se vprašam iz svojega glasu in ona je moj guru in je zelo majhen na najboljši način,” pojasnjuje Jepsen.

Med njenimi predstavami, ki potekajo do 8. junija, nas Jepsen napolni z vsemi temi steklenimi copati, se njena čarobna garderoba spremeni in kaj bo vzela od seta, ko se bo koncert končal (če bi lahko)!

Kakšno je delo z enim in edinim, Fran Drescher?Nimam nič drugega kot neverjetne stvari o [Fran]. Ona je tako darilo in je vsekakor očarljiva, ljubka in popolnoma zla, ko jo mora biti!

Kakšni so vaši “stekleni copati”?No, steklene copate so dejansko oblikovali Stuart Weitzman, kar je čudovito. Ko sem imel prvo nagrado Billboard Awards, sem nosil oblačilo Dolce & Gabbana s čevlji Stuart Weitzman in v tem trenutku sem se počutil kot Pepelka. Potem je bil nekako čuden trenutek, ko sem prispel na razstavo in steklenice so se izkazale za Weitzmans! Imajo okrasne in kristale vsega in vsak trenutek v oddaji, ko poskušam na čevlje, jaz se dejansko počutim drobovit! Občutujem vse občutke, ki jih mislim občutiti, in to je tako kul trenutek.

Vaše spremembe kostumov so bile precej impresivne, kako ste tako gladko obvladali?Veliko je bilo vaje! Spominjam se gledanja predstave in strahu, da bom prevzela vlogo Pepelke in se spremeniti obleko, vendar izgledajo čarobno, kako hitro se spreminjajo. Bilo je poskusov in napak, zdaj pa je moj najljubši del predstavitve, saj je zabavno šokirati ljudi, še posebej otroke. Ne bojim se več.

Poleg kostumskih sprememb je tvoj najljubši del predstavitve?V drugem dejanju je trenutek, v katerem so sestre (Stephanie Gibson in Ann Harada), gospa, in jaz samo recapping žogo, in to je njihov prvi vezni trenutek, ko so vsi okoli klavirja petje. Za Pepelko, to pomeni veliko, ker je po letih, ko družina ni sprejela, to je njen prvi trenutek, da je del njih, in res sem ljubil, da se je izgubila v njej.

Kako je učenje plesnih potez v tako veliki obleki??Zelo težko smo ugotovili, da je bila obleka originalno izdelana za deklico, ki je višja od mene – višina 5’2 – in Joe (Carroll) in sem nadaljeval s potegom čez to, in ko smo ga končno zasukli, smo bili smejal se je, ker je dejansko rasel v širino in Joe me skoraj ni mogel doseči!

Ko se koncert konča, kaj je tisto, kar bi radi vzeli s seboj kot posnetek iz nabora?Verjetno čevlji biti pošteni! Nekako imam smešno zgodbo, teden pred odprtjem sem vadil trenutek, ko sem stopil po stopnicah in pustil moj čevelj zadaj. Namesto tega se je moj čevelj zagozdil v čevlje in sem ga pregnal v občinstvo. Na srečo nihče ni bil v občinstvu, ker je bilo vaje, vendar sem spoznal, da je predstava živa in se lahko kaj zgodi in moraš biti na vrhu čevljev! Zato imam posebno vez z njimi in so tudi orožje, če niste previdni.

Če želite ujeti Carly Rae Jepsen kot Pepelko, obiščite cinderellaonbroadway.com za vstopnice in časopise!

Želiš videti pravo princeso? Oglejte si najbolj ikonične slogovne trenutke princese Diane kdajkoli!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

97 − = 90

map