Elle Fanning, Kendall Jenner in barva Naomi Campbell, koordinirana na rdeči preprogi

Elle Fanning
Jamie McCarthy / Getty

Alexandra Whittaker

4. maja 2018 @ 11:00

Tiffany & Co. ne bo pustila New Yorku dež na svoji paradi. 

Družba za nakit je gostila zabavo na svojem vodilnem delu Fifth Avenue v četrtek zvečer, da je praznovala svojo novo fino in visoko nakupno zbirko, Flowers Flowers, v kateri igrajo Elle Fanning, Maddie Ziegler in A $ AP Ferg, in kljub povsem iztisnjeni rdeči preprogi zunaj , razpoloženje je bilo še vedno tako veselo kot vedno. 

Ko so se znane osebnosti, kot sta Kendall Jenner in Naomi Campbell, potegnila v notranjost, da bi se s pomočjo nekaterih Tiffany modrih dežnikov obrnili na miniaturne cheesecake, medtem ko so gledali zbirko cvetov in seveda govorila o vseh stvareh Tiffany. Ni bilo koda za oblačenje, vendar je bilo morda tako, saj je bilo tako veliko slavnih oblečenih glave do-to-črne ali črne ali bele. 

Yara Shahidi, ki je ohranila stvari klasično v preprosti črni obleki, se je odrazila na tem, kako je Tiffany & Co. nedavno vplivala na njeno življenje v obliki darila za rojstni dan Črna co-star Marcus Scribner, ki igra svoj brat na zaslonu. 

“Moram reči: to je res smešno, ker se je to zgodilo v zadnjem času, vendar mi je moj brat Marcus dobil ogrlico z mojim rojstnim kamnom v rojstnem dnevu”, je povedala V stilu. “Prišel je v modro škatlo Tiffany in sem bil zelo navdušen. Samo tako premišljen in sladek.”

VIDEO: Celebna barvna koordinata na zbirki papirja Tiffanyja sproži rdečo preprogo

Spodaj se pomaknite po nekaj najljubših pogledov iz rdeče preproge, ki je napolnjena s cvetjem.