Ellie Goulding razkriva novo senco las na MTV EMA

Ellie Goulding je v nedeljo zvečer nastopila na MTV European Music Awards v Milanu leta 2015. Angleški performer je omamil rdečo preprogo s številčnim satenskim številkam in globokim izrezom v stegno, vendar obleka ni bila edina stvar, ki je vzbujala pozornost – igrala je tudi novo barvo las.

Nekdanja blondinka je pokazala temnejšo rumeno-oranžne odtenke samo nekaj dni po razkrivanju novega roba (“bangs” za nas Američane) na njenem Instagramu. Sinoči so bili tisti skoki lepo skriti, saj se je zvezda odločila za elegantno ločeno “narediti z veliko sijaja.

POVEZANE: MTV European Music Awards 2015: Oglejte si vse najboljše videz rdeče preproge

 Ellie Goulding performs onstage at the MTV EMA's 2015 at Mediolanum Forum on October 25, 2015 in Milan, Italy.
Kevin Mazur / WireImage

Pevka “Ljubi me kot si storiš” je nastopila na odru – v isti drzni obleki – kjer je izvedla hit (na Fifty Shades of Grey soundtrack) na cvetoči kristalni strukturi. Goulding je bil nominiran za dve nagradi: Best Song z naslovom “Ljubi me kot si ti” in najboljša ženska. 28-letnica naj bi izdala svoj tretji album Delirium 6. novembra. Oglejte si več znamenitosti za lase 2015 tukaj.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 70 = 74

map