Elton John in David Furnish sta poročena! Oglejte si fotografije iz notranjosti svoje poroke

Sir Elton John je poročen človek! Umetni pevec je v nedeljo zvečer povezal z dolgoletnim partnerjem Davidom Furnishom v intimni slovesnosti. Njihovi sinovi Zachary, 3, in Elijah, 23 mesecev, so služili kot mali nosilci. Cerkev je potekala natanko devet let po tem, ko sta skupaj vstopila v civilno partnerstvo.

Izmenjava zaobljic. #ShareTheLove

Fotografija, ki jo je objavil Elton John (@eltonjohn)

Ne socialni mediji sramežljivi, par deli fotografije na Instagramu med slovesnostjo s hashtagom “#sharethelove”. Par je v soboto povabil svet, naj se pridruži svojemu posebnemu dnevu objavljanje povabil na svoje račune Instagram.

“Sir Elton John in David Furnish zahtevata veselje vašega podjetja, da proslavijo svojo poroko v nedeljo 21. decembra” povabilo. John je tudi tujec o velikem dnevu prej v tednu.

122214-elton-john-david-furnish-poročena-embed-480.jpg

POVEZANE: Sir Elton John pozdravlja Elijo Joseph Joseph

Oba John in Furnish sta bila oblečena v podobne temne obleke, kot so bili tudi njihovi sinovi, John pa je svoje videz dokončal z dvema sončnima očaloma. Zachary je med slovesnostjo oblekel čudovito sliko svojega otroškega brata, ki je držal očetovo nogo (spodaj), medtem ko drži sladkega polnjenega zajca.

Zachary zgrabi Davidov iPhone in fotografira svojega brata, medtem ko izmenjujemo zaobljube. #ShareTheLove

Fotografija, ki jo je objavil Elton John (@eltonjohn)

Par se je odločil, da se bo poročil po tem, ko je Anglija legalizirala istospolne poroke marca. “Ne smemo samo reči:” Oh, dobro, imamo civilno partnerstvo, ne bomo se trudili, da se poročimo, “je dejal.

Gospod in gospod. #ShareTheLove

Fotografija, ki jo je objavil David Furnish (@davidfurnish)

Gostje na bridkih dirkah so bili David in Victoria Beckham, pa tudi njihov sin Brooklyn, glasbenik Ed Sheeran, Elizabeth Hurley in Hugh Grant. Brooklyn je napisal: “Čudovit dan z družinskimi in posebnimi prijatelji čestitam stricu Eltonu in strica Davidu #ShareTheLove.”

Oglejte si več fotografij iz poroke spodaj!

 FOTOGRAFIJE: 100 spominskih slavnih trenutkov za poroke