Emilia Clarke Končno razloži, zakaj potrebuje hrambe

Kljub temu, da je izjemno modna Emilia Clarke pogledala na svojo viharsko promocijsko turnejo Terminator Genisys, nismo mogli pomagati, ampak se osredotočili na pomemben sklop mačk, na katerih je bila športna (spodaj). Zaradi nenavadnega “pripomočka” so se mnogi spraševali o zgodbi, ki je za njimi in Igra prestolov zvezda je končno prišla ven, da je zapisal naravnost. “Imam zlom stresa na kolku,” je dejala igralka v BBC Radio 1 zajtrk s Nickom Grimshaw v četrtek.

Končno imava odgovor, toda ali je žrtev rezultat epske bitke, v kateri je sodelovala kot njena GOT lik Daenerys Targaryen? Ne ravno. “Hočem reči, da je iz parkourja ali kaj podobnega, kar je resnično briljantno, kot da poskušam obokati steno, v resnici pa sem samo zdrsnil,” je dejal Clarke.

Emilija Clarke Crutches
Chad Buchanan / GC slike, Neil Mockford / GC slike

POVEZANE: Emilia Clarke Demos Kako uporabljati pramene s panache

Da, ker moramo izstopiti – še posebej pred paparazzi – s kakršno koli obliko ali zavorami, je preprosto nadležno, vendar verjetno nismo videli nekoga, ki se obleče in praznuje poškodbo, kot tudi ona. Dejstvo je, da je igralka celo postala pritrjena na stebre. “Imenujejo se Will in Ben, tako da veste,” je dejala na predstavitvi. Pripravljeni smo na več opažanj Willa in Bena, skupaj z Dolce, Prada in Louis Vuitton.

FOTOGRAFIJE: Elegantne poškodbe po glavi