Emilia Clarke pravkar dobila Bangs, ki si jih vedno želela

Kahleesi, si to ti? On Igra prestolov Emilia Clarke je znana po dolgih, platinastih rdečih laskah njenega junaka, vendar je zunaj zaslona igralka čokoladno rjava, valovita bobna hitro postala njena blagovna znamka.

Medtem ko v celoti podpiramo zlepljenost z enim videzom, če deluje, če vam je všeč, da preklopite s podpisom frizuro, je najlažji način za to. In ravno to je Clarke naredil. Na prireditvi za nagrado BAFTA v Londonu čez vikend je 30-letna igralka na rdeči preprogi stopila z delom, ki je bila tista, ki je bila tista, ki se je pestila. Ker njena obrobja ni polna, bo lažje izraščati in ne bo tako vzdrževana kot druge različice sloga. Na koncu: če ste bili razpravljali o tem, ali želite preizkusiti ali ne, so popoln prehod v videz, zato prinesite fotografijo Clarkeja na naslednji sestanek v salonu.

Emilija Clarke Bangs - Embed 2017
GC slike

NESREČNO PRIMERNO TRAJANJE. #mywardobeknewaboutvalentinesdaybeforemyawakebraindid #getyourfreak (heartwitheyeson) na ❤

Objava, ki jo je dal @emilia_clarke

POVEZANE: Emilia Clarke, ki vam je dala samo še en način, kako oblikovati svoj Bob

Spodaj objite Admire Clarke in nato kliknite skozi našo galerijo, da si ogledate vse slavne celovečerce, ki so v tem letu doživeli svoje lase.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

80 − = 73

map