Emily Ratajkowski’s Poroka Outfit Cena manj kot 200 $

V petek je Emily Ratajkowski šokirala oboževalce, ki smo jih vključili – ko je napovedala, da je uradno poročena ženska. 26-letni model je imel presenečenje s svojo zdaj Sebastian Bear-McClard, in je varno reči, da nismo videli, da prihaja. 

Ker se je par odločil, da se odpove razkošni poročni slovesnosti in poveže vozel v mestni hiši, se je Ratajkowski odločil za priložnostni ansambel namesto poročne obleke. Rekla je “jaz” v ujemajočem gorčičastem rumenem prevelikem dvojnem prsnem jopiču in hlačah, na vrhu s širokim klobukom z dotikom očesa, ki pokriva njen obraz – nekonvencionalno izbiro, naj rečem.

No, imamo dobre novice, če ste obdani z obleko ločeni: Skupaj stanejo manj kot 200 dolarjev! Nobeno oblikovalsko blago ni tu – Rdejkovski je poroko odšel iz Zare, če pa se hitro odzoveš, si lahko za svojo posebno priložnost dobite enako razsvetljene hlače ($ 69.90, zara.com) in suknjič (129 dolarjev, zara.com).

Edini način poročanja ���� @emrata v rumeni jakni Zara (2264/778) in rumenih hlačah (2259/778)

Objava, ki jo je posredoval WeWearZara (@wewearzara)

Vsekakor nismo videli bratov Ratajkowskega, saj je le nekaj mesecev povezana z Bear-McClardom. Njena nova hubby je filmski producent in mislimo, da sta se morda srečala na filmskem festivalu v Cannesu maja lani, kjer sta obe spodbujali projekte.

��ny��

Objava je delila Emily Ratajkowski (@emrata)

Vendar se je njihova ljubezenska zgodba začela, zato ne bi bili srečni za mladoporočence!