Erin Andrew’s Sparkly Jumpsuit za DWTS Halloween Night je bil grozljiv dober

V ponedeljek zvečer je bila tema Halloween Ples z zvezdami, in gostiteljica Erin Andrews izbrala odlično bleščečo jumpsu za praznovanje. Zvezda je oddaljila Sandy Grease vibracije v Jovani enodelnem in Beladora dragulje.

“Daj mi sparkly jopič in jopič vsak dan! To je moja najljubša vrsta videza. Ko plesalci komplimentirajo mojo obleko, kolikor so bili v ponedeljek, sem vedel, da je to 10! «Je povedal Andrews V stilu.

TK
David Livingston / Getty Images

Njena stilistka, Anita Patrickson, je bila prav tako na krovu. “Končno sem našel nekoga, ki ljubi dober jumping trenutek toliko kot jaz! Erin je vedno tako pripravljena, da se malo zabavi in ​​zlepi enodelni del! «Je povedala V stilu.

Erin Andrews DTWS - 4
David Livingston / Getty Images

“Ta posebna možnost je bila odlična izbira za oddajo Halloween! To je zabavno in zabavno in gotovo pakuje udarec brez občutka kostum-y sploh. Dodali smo pas v cinch v pasu, in nekaj debelih črnih diamantov, ki dopolnjujejo svetle bledice. “

Erin Andrews DTWS - 2
Vljudnost

Za spremljavo njene zabavne jopice je Andrews nosil “party pony”. Hairstylist Ryan Randall razlaga, kako je naredil videz:

“Nocoj smo se zabavali v dvorani. Erin živi za poniji trenutek, in nocoj je bil končni stranka ponija. Polnjena s teksturo iz R + Co trofeje (29 USD; nordstrom.com) in je postala precej visoka, je bila odlična dodatek za sekvenčni jopič. Nekateri dodani volumni vljudenk o Laced Hair Extensions in Oribe Dry Texturizing Spray ($ 22, nordstrom.com). Eden od mojih najljubših pogledov sezone, roke dol! “Je dejal.

Erin Andrews DTWS - 3
Vljudnost
Erin Andrews DTWS - 1
Vljudnost

POVEZANE: Erin Andrews Made This Major Fall Trend Črno-kravato Primerno za DWTS

Lisa Ashley je vse skupaj igrala z barvami za Andrewsovo ličenje. “Uporabljala sem bronasto senco in na vrhu in dnu vključila kobaltovo modro oblogo, da bi poudarila oči in obleko. Z ustnicami sem se zabavala z zlatinskimi metalni ustnicami v blondinem zlatu, “je povedala V stilu.

Edino, kar je grozno glede tega videza, je, kako dobro je.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

74 − 71 =

map