Eva Green se je zbrala in osebna na lepoti, hobiji in kako je rada delati z Timom Burtonom

Težko je, da se ne zaljubite v Eva Green – tudi če je le glas na telefonu.

“Trenutno sem na Irskem,” je prežarala, kako zvišuje vsak centimeter femme fatale, ki jo pogosto igra na srebrnem zaslonu. “Šele pred enim tednom smo se začeli, potem pa bom šel naravnost v film Tim Burtona.” Za zasedeno igralko je uspelo najti čas, da na koledarju Campari leta 2015 nosi fantazijsko garderobo, ki je vključevala Vivienne Westwood, Diane von Furstenberg, Christian Louboutin in Versace.

Nekje med glamuroznimi fotografijami in pripravami na njene različne vloge je Green uspelo najti čas, da bi se pogovorili z nami o tem, kje v Parizu radi, kako ohranja njeno kožo in kako njena nova vloga v najnovejšem filmu Tim Burtona.

Ti si ena najinih najljubših brinet! Kakšna je tvoja skrivnost za ohranjanje zdravega in sijočega las? Vedno je tako lepa.

Moja lasišče je postala precej občutljiva. Pravkar sem odkril to blagovno znamko Moogoo, to je za zelo občutljivo lasišče. Nekako ekološki, zelo preprost. Lepo je.

V nasprotnem primeru Shu Uemura naredi neverjetne šampone. Naredijo tudi olje, ki ga lahko damo na vaše lase 24 ur. Nekako hrani – hrani vaše lase. To je zelo bleščeče. Zelo je dobro!

FOTOGRAFIJE: Top 10 Brunettes v Hollywoodu

Kaj pa tvoja koža? Vedno žarek. Kako si umij obraz?

Lepo je spremeniti [izdelke]. Odkril sem nedavno odkril SkinCeuticals. Na moj obraz je čudeže, moram reči. Imajo nekaj odličnih antioksidativnih izdelkov in [rezultati] so takoj. To je zelo neverjetna blagovna znamka.

V nasprotnem, mi je všeč Jurlique. La Prairie je zelo dober. Sisley preveč. Lepo se spreminjati. In tudi [to so] vse zelo normalne izdelke, ki bi jih kupili v lekarni.

Vaša blagovna znamka je dimljeno oko. Z rdečo preprogo si vedno udaril. Ali obstajajo kakšne nove trende ličenja, ki jih želite navdušiti??

Ne vem, ali bom dovolj pogumen, da bom na rdeči preprogi šel z zelo preprostim ličenjem, ker je zame nekaj anomalije. Všeč mi so dimljene oči, ampak tudi ustnice, ker sem v resničnem življenju zelo dolgočasen in običajno nimam kakršne koli ličila, zato je zame najboljša priložnost za nošenje ličila! Ljubim ličila na rdeči preprogi.

POVEZANE: 5 korakov do Perfect Smoky Eye

Pomemben citat

“To je zelo lepo, lepo.” – # EvaGreen na svojem najljubšem mestu v Parizu: @MuseeLouvre

Tweet to!

prej, vendar je opravila čudovito delo, ker je prava umetnica. Vsaka postavitev je bila zelo različna, zelo lepa. Kot slika. Bilo je zabavno. Nisem se počutil, kot da je bil pritisk strank. Ljubijo Campari. In zame je tako klasična blagovna znamka, čast mi je, da sem del tega.

Eva Green in the 2014 Campari Calendar
Vljudnost

Vsaka postavitev v koledarju – vsak mesec – pripoveduje takšno zgodbo.

Ja. In vsak lik je drugačen. Obstaja dečkov stil, femme fatale, nato bolj romantično in čudovito.

Vsaka stran Eve.

[Smeje] Ja.