Eva Longoria pazi na knjigo Kylie Jennerja v Mesh Swimsuit

Kličemo jo zgodaj: 2017 bo kmalu postala letnica kopalke z mrežnim očesom. Istega dne, ko je Kylie Jenner obrnila glave v skoraj popolni kopalni plašč, je Eva Longoria zibala svojo različico trenda.

41-letnica živi s svojim najboljšim življenjem na bikini napolnjenih počitnicah, toda njena najnovejša “gram” nam želi, da bi si zbrali nov en kos. The Obupane gospodinje Alum je sijoče izgledal, medtem ko se je v Mehiki sprostil v ognjeni rdeči kopalki z očesom, ki je podrobno opisovala okoli ramen. Sezidirala je seksi obleko z zrcaljenimi aviatorji in nasmehom, ki je postavila na ograjo čolna. “Ne gledam nazaj! # 2017,” je napisala snap.

Eva Longoria

41-letni stožec je omamljen v rdeči en kos z očiščeno mrežo, medtem ko je na počitnicah v Mehiki. Seznanjala je obleko z očesnimi sončnimi očmi in nasmehom.

evalongoria / Instagram

VIDEO: Eva Longoria o njenem najljubšem Rdeča preproga Izgleda

 

Ona ni edina, ki je leto 2017 v enem kosu: Model Ashley Graham je med počitnicami na Sejšelih potopil čipkanje, ki je resnično bolj vroča kot katerikoli bikini.

POVEZANE: Eva Longoria se v brezrokem bikiniju sprošča brez ličila

Pozabite na dva dela: Izgleda, da so izrezki novi pokrovčki, ko gre za seksi kopalke. Oglejte si več znanih osebnosti v kopalkah v naši galeriji.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 6 = 1

map